GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 4. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Neplanirane poteškoće "plavih" odbojkaša na putu do meča 4. kola Svetske lige

Do Amerike u tri ture

Nekoliko vezanih grešaka izbacile su iz ustaljenog koloseka odbojkašku reprezentaciju SCG. Odlazeći put Amerike, gde će u subotu i nedelju odigrati utakmice četvrtog vikenda Svetske lige, naši odbojkaši nisu ni slutili da će biti "počašćeni" jednim danom ekstra boravka u Amsterdamu.

Prvu grešku napravila je zvanična agencija Svetske lige, koja je "plavima" poslala pogrešne karte za let do Amerike. Potom su nastojeći da isprave situaciju naši krenuli avionom domaćeg prevoznika, s kojim, zbog kvara na aerodromu, ipak nisu uspeli da stignu na vreme do Amsterdama, odakle im je pobegao avion za Mineapolis... Nastojeći da poprave ili bar ublaže nastalu situaciju u vreme prebukiranih letova, predstavnici naše avio-kompanije uspeli su da "preko veze" ubace sedmoricu igrača u avion, koji je nešto kasnije poleteo prema Mineapolisu. Tako su u SAD u prvoj turi otputovali: Vujević, Miljković, Gerić, Boškan, Petković, Bjelica i Roljić. Za ostatak reprezentacije, u nedostatku šengenske vize, obezbeđene su potvrde kako bi igrači mogli da izađu iz aerodromske zgrade, a potom i mesta u hotelu u kome su prespavali.

Sutradan (tačnije juče) tek oko 13 časova, iz Amsterdama u Mineapolis otputovala su još dvojica reprezentativaca Mitrović i Stanković sa selektorom Travicom. Ostatak ekipe je šansu potražio u avionima koji su poletali u poslepodnevnim satima.

- Većina reprezentativaca, kao i selektor Travica, već su na putu prema Spokejnu, gradu u kome će biti odigrane utakmice četvrtog vikenda Svetske lige - izvestio je tim menadžer reprezentacije Dragutin Ćuk.

Utakmice četvrtog vikenda Svetske lige, protiv selekcije SAD, "plavi" će odigrati po našem vremenu od pet časova ujutru u subotu i nedelju.

N. M.


vesti po rubrikama

^sport

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera, demantuje pisanje naše i hrvatske štampe
Jorović prodat u Đironu bez sopstvenog znanja
Reporter Glasa proveo dan s navijačima irskog šampiona Kork Sitija
Neplanirane poteškoće "plavih" odbojkaša na putu do meča 4. kola Svetske lige
Utakmicom Zemun - OFK Beograd danas počinje prvi šampionat Srbije
U 3. kolu turnira u Atini vaterpolo reprezentacija SCG danas protiv Australije
Čelnici Zvezde zadovoljni prikazanom igrom protiv Kork Sitija
Trener Milana Karlo Anćeloti oprezan uoči mečeva protiv našeg šampiona