GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 2. 8. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Poskupelo gorivo, mleko, gradski i prigradski prevoz, inflacija se opet podgreva

Uskoro više cene hleba, mesa, šećera....

Mesna industrija će biti primorana da podigne cene čim prvi put ponovo poskupe energenti ili usluge, kažu u "Neoplanti"

BEOGRAD - Inflacija je u julu, zahvaljujući sezonskom padu cena voća i povrća, pala je na minus 0,1 odsto, pa vlada Vojislava Koštunice očekuje da će i u avgustu cene mirovati i da će se decembru inflacija zaustaviti na planiranih 9,7 odsto. Prvi dan avgusta, međutim, već je zavitlao cene, pa je gorivo poskupelo za oko tri dinara, gradski i prigradski prevoz za 9,2 odsto, a osvanule su i nove cene..


Jan Edvard Tigensen, izvršni direktor "Telenora", novog vlasnika "Mobi 63"

Konkurencija pojeftinjuje impulse

U prve dve godine "Telenor" će povećati nivo investicija. U tom periodu, u zavisnosti od prometa, investiraćemo oko 20 odsto profita. Svuda gde smo na tržištu, pokrivenost mreže je ekstremno dobra, kaže Tigensen

BEOGRAD - Cena po kojoj smo kupili "Mobi 63" je razumna, a o tome svedoči i tržište kapitala, jer da je "Telenor" platio previsoku cenu, berza bi to kaznila pa bi pala ..


Izraelci planiraju da u dubini od 30 km uđu na jug Libana

Kopnenim udarima na Hezbolah

Izvor iz vlade u Tel Avivu kaže da će svom snagom biti nastavljeni i vazdušni napadi

Kabinet za bezbednost Izraela odobrio je širenje kopnenih operacija protiv gerilaca Hezbolaha u Libanu, javlja Si-En-En.Učesnik tog sastanka rekao je za AP pod uslovom anonimnosti da će izraelske kopnene snage ući na jug Libana do reke Litani, 30-tak kilometara od granice, potisnuti ..


Vlada dala zeleno svetlo za prodaju rehabilitacionih centara

Na prodaju i banjska lečilišta

Ministar Slobodan Lalović najavio da će osporiti prodaju banja jer su podizane sredstvima Fonda penzionog i invalidskog osiguranja

BEOGRAD- Iako je Slobodan Lalović, ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, najavio da će osporiti prodaju banja jer su one finansirane sredstvima PIO fonda, Vlada Republike Srbije je na poslednjoj sednici dala zeleno svetlo za početak privatizacije šest rehabilitacionih ..


Trener Korka siguran u pobedu na "Marakani"!

Šampion Irske možda nema zavidnu fudbalsku veštinu, ali zato optimizma ima na pretek. Trener Kork Sitija Demijen Ričardson juče je samouvereno najavio da će njegov tim večeras sigurno trijumfovati protiv Crvene zvezde.

- Nemamo strah, tako da sam siguran da ćemo Crvenu zvezdu savladati usred Beograda. Zvezda je nekada spadala među najveće evropske gigante, ali sada je, ipak, na ...

 

     

FastCounter by LinkExchange