GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak 29. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Blerova kancelarija za Glas demantuje da je Koštunica ucenjen

Nezavisnost nije ni pomenuta

Džon Prat: Toni Bler nije rekao Koštunici ni na jedan način da Kosovo treba da bude nezavisno, već samo da bi rešenje trebalo da garantuje stabilnost i prava manjina i da bude usvojeno do kraja godine. To su samo prazne spekulacije vaših i naših medija

BEOGRAD - Kancelarija za medije britanskog premijera Tonija Blera, ekskluzivno za Glas, demantovala je napise srpskih i pojedinih stranih medija prema kojima je ..


Vrhovni sud Srbije uvažio žalbe specijalnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva

Legiji i zvanično 40 godina zatvora

Za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj ubistva Vuka Draškovića osuđeni i Branko Berček na 40 godina zatvora, Leonid Milivojević na 30, Radomir Marković na 15 godina, Duško Maričić na 30 godina, Nenad Bujošević na 35, Nenad Ilić na 15, a Milorad Bracanović na dve godine zatvora

BEOGRAD - Bivši komandant "crvenih beretki" Milorad Ulemek Legija pravosnažno je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva..


Stravične sumnje meštana sela Trnovče, kod Velike Plane, istraživala i policija

Deca pojela komšijinog pekinezera!?

Majka Mirjana kaže da to nije ni blizu istine, ali seljani tvrde da mališani godinama hvataju male, nemoćne pse, odsecaju im glave sekirom, sami čiste iznutrice, kožu peku na plotni, a meso u rerni ili na ražnju

Meštani Trnovča, kod Velike Plane, tvrde da četvoro mališana iz njihovog sela jedu pse! Devetogodišnji S. K, njegov godinu..


Koštunica: Kosovo će zauvek biti deo Srbije

GRAČANICA - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica poručio je juče da je Gračanica "pravo mesto da se ponovi ono što svaki Srbin mora da zna - da je Kosovo bilo i da će zauvek biti deo Srbije, prenosi Beta.Premijer, koji je na Kosovo došao da bi prisustvovao tradicionalnoj ..


Sumnjiva privatizacija "Geoinženjeringa" za samo 140 miliona dinara

Prodata zgrada iz koje je ubijen Đinđić

U okviru firme je i turski amam iz 1830. godine, koji je zaštićen kao istorijski spomenik

BEOGRAD - Prodaja beogradskog preduzeća "Geoinženjering" za samo 140 miliona dinara ili oko milion i po evra poništena je zbog sumnje da je aukcija bila nameštena odnosno zbog narušavanja principa ..


Savez potvrdio da će Kežman, LJuboja, Nađ, Vukić i Koroman dobiti 20 odsto manje premije

Petković petoricu "udario" po džepu

Kaznu za ove igrače zatražio je selektor Petković, koji je rekao da su njih petorica tokom SP pokazali nedisciplinu u igri, kao i nedolično ponašanje u baznom kampu u Bilerbeku, rekao je Karadžić

Pored toga što su učestvovali u najvećoj mondijalskoj bruci naše reprezentacije ikada, Mateja Kežman, Ognjen Koroman, Danijel LJuboja, Albert Nađ i Zvonimir Vukić biće..