GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 28. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
NOVI BROJ INTERNET IZDANJA "GLAS JAVNOSTI" MOŽETE ČITATI SVAKOG DANA OD 10 ČASOVA

"Savezni" radnici juče dobili rešenja o otkazima, ljudi u panici

Kome sam potreban sa 50 godina?!

Trideset godina sam ovde služio svakojake vlasti. I nemam kud, valjda će žena sad da me izdržava - priča vozač iz zdanja Skupštine SCG

BEOGRAD - Službenici koji još rade u doskorašnjem sedištu Skupštine državne zajednice, potpisali su juče rešenja, kojima će do 1. avgusta ove godine primati po 60 odsto majske plate, a potom kud koji mili moji. Malobrojni srećnici naći će se na platnom spisku neke ..


Bler u Londonu ponudio pomoć Koštunici i insistirao

Status Kosova do kraja godine

Koštunica: Srbija neće prihvatiti "nametnuti kompromis".

BEOGRAD - Premijer Srbije koji boravi u dvodnevnoj poseti prestonici Velike Britanije sastao se sa britanskim premijerom Tonijem Blerom kao i lordom kancelarom Čarlsom Falkonerom, ministrom za ustavno uređenje, a razmenjena su mišljenja o mogućim statusnim rešenjima za..


Ninoslav Krstić, potpredsednik Koordinacionog tela za Bujanovac, Medveđu i Preševo

Kriminalci s Kosmeta zalaze u ove krajeve

Bezbednosna situacija je stabilna, krivičnih dela u sve tri opštine je manje nego lane, a u poslednje tri nije bilo međuetničkih sukoba

General Ninoslav Krstić jedan je od potpredsednika Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu, koji tu dužnost obavlja od samog osnivanja ovog tela. Na jugoistoku Srbije ..


Sada već bivši selektor SCG pročitao govor i izbegao pitanja novinara

Petković proglasio igrače krivcima

Da je taktika odlučivala, pobedili bismo sve utakmice. Možda ćemo..

Blaža verzija Željka Obradovića... Sada već bivši selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković juče nije odstupio ni pedalj od zamišljene taktike: Pročitao je ..


Uhapšen trgovac ljudima

BIJELJINA/BEOGRAD - Bijeljinska policija uhapsila je Milenka Sremca (38) iz Šida za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog postupka koji se vodi pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog organizovane trgovine ljudima i narkoticima. Sremcu, koji je privremeno nastanjen u Bijeljini, stavljene su lisice na ruke 21. juna, a s njim su "pali" i V. B. (38) iz Šapca i S. M. (56) iz Dvorova. NJih..