GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 27. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Srbija i dalje prijatelj Podgorici

CETINJE - Predsednici Srbije i Crne Gore Boris Tadić i Filip Vujanović potvrdili su juče na Cetinju odlučnost dve države da grade prijateljske i bliske odnose i dogovorili se o saradnji u oblastima vojske i diplomatije, prenosi Tanjug.Vujanović i Tadić su dogovorili da Srbija u protokolarne svrhe koristi školski brod "Jadran", a srpski ..


Porodica Boukal iz Praga traži da im se vrati nasledstvo, kuća u Užičkoj 40

Česi traže vilu Ružice Đinđić

Prema važećem zakonu, imovina se neće vraćati onima kojima je utvrđeno pravo na nadoknadu za oduzetu imovinu na teret strane države - obrazložio je Mile Antić, koordinator Mreže za restituciju

PRAG/BEOGRAD - Unuci češkog bankara Bohuslava Boukala predali su zahtev da im Republika Srbija vrati vilu na ..


U Srbiji između 30.000 i 100.000 zavisnika od psihoaktivnih supstanci

Droga dostupna svima i na svakom mestu

BEOGRAD - U Srbiji ima između 30.000 i 100.000 zavisnika od psihoaktivnih supstanci. Broj registrovanih zavisnika višestruko je veći od 1997. godine, tako da danas u Beogradu na svakih 1.000 stanovnika žive dva narkomana. Prema statistici, samo u prestonici ima 4.926 zavisnika od neke..


Najvećem lancu trafika u Srbiji "Štampa sistemu" preti stečaj

Nepostojeći dug zatvara kioske

Zbog navodnog duga od 2,5 miliona evra NBS naloženo da blokira račune ovog preduzeća

Vlasniku najvećeg lanca kioska u Srbiji preduzeću "Štampa sistem" prete stečaj i gašenje zbog nepostojećeg duga od 2,5 miliona evra i ishitrene privremene mere Trgovinskog suda u Beogradu. Sudija tog suda Vesna Dabetić-Trogrlić bez ikakvog prethodnog ročišta ekspresno je..


Masimo Savić govori za Glas o srpskoj i hrvatskoj muzičkoj sceni nekad i sad

Vreme novog talasa neće se ponoviti

Beograd je za mene uvek bio metropola, mesto koje prednjači. Grad u koji dođem, neke stvari naučim, prenesem ih u Zagreb i sve ih zarazim tom avangardom. Sada više toga nema. Tužno!

Masimo Savić, pevač uz čije ime u Hrvatskoj ide "The Voice", već dve godine dobija nagradu "Porin" za najbolju interpretaciju. Smatra da ..