GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak 23. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ne donosite konačne zaključke na planu ljubavi ovih dana! Uranjanjem u podsvest, okretanjem duhovnosti i traženjem novih resursa - prevazići ćete krizu. U relativno ste dobrom periodu. U fazi ste izbora između nekoliko ponuda. Okruženi ste osobama na koje se možete osloniti. Loša poslovna komunikacija čini vas nezadovoljnim. Ono što zavisi od vas trenutno je pod kontrolom. Raspoloženje je promenljivo. Depresija se smenjuje s potpuno suprotnim osećanjem. Spas tražite u frižideru, čime potencirate problem. Romantični doživljaji narušavaju svakodnevne planove. Mogući su emotivni izlivi koje ne možete da realizujete zbog vezanosti za osobu iz prošlosti. Sve što je lepo - kratko traje. Tako i vi morate biti svesni da će period optimizma nestati. Pokušajte da nešto investirate u budućnost. Donosite važne odluke. Rizikujete, ali se i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate žrtvovati. Sve zavisi isključivo od vas.

 

RAK LAV DEVICA
Pod uslovom da savladate nalete lenjosti i hvalisavosti, šansa da ostvarite uspešan poslovni dan može biti iskorišćena. Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema s plućima. Smeta vam nerviranje, ali i pušenje. Smanjite dozu. Ovih dana vam Lavovi izuzetno prijaju. Provodite lude i nezaboravne trenutke. Partner vas osvaja, priča gomilu slatkih laži i nestaje. Neke mane hitno treba staviti pod kontrolu. One se u prvom redu odnose na želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama. Izvesni događaji čine vas emotivnijim, što utiče na vaše intelektualno rasuđivanje, pa posao može da trpi. Danas ste najbrbljiviji od svih astroloških znakova. Setite se izreke da "jezik kosti nema, ali ih lomi". Posledice pogrešno izgovorenih reči mogu biti fatalne. Problemi sa žlezdama, hormonima i mentalna destrukcija, pod uslovom da nešto ne preduzmete, mogu uzeti maha.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
S partnerom nikako da nađete zajednički jezik. Vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bekstvu, ali se na taj način i otuđujete. Pokušajte da budete manje sebični. Ovo se prvenstveno odnosi na porodične pripadnike znaka. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti. Napredak u profesiji trenutno je evidentan. Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Zbog čega vas povremeno obuzimaju mračne misli i zle slutnje? Ambiciozni ste, uporni i vredni. Zahvaljujući višku energije i kristalno jasnim željama dolazite do željenog cilja. I planete su delimično zaslužne za uspeh. Dobitak! Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje, javljaju se problemi u vidu preosetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane. Budući da ste zatrpani obavezama, nemate vremena za ljubav. Partner se oseća zapostavljeno, pa je poželjno posvetiti mu malo pažnje. On je, ipak, veliko dete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Opasnost vreba u vidu isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese. Nadajmo se da ćete prebroditi ove slabosti. U harmoniji ste sa samim sobom, pa i sa drugima. Čitava sedmica protekla je u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno ni za vikend. Konfliktnu situaciju držite pod kontrolom. Hladnokrvnim stavom zapanjujete okolinu. Svi oko vas rado bi da se svađaju, pa vas konstantno provociraju. Pošto postoji opasnost od povreda, poželjno je biti oprezan. Napeti ste, ali sve ostale zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme. Vaga je idealna osoba za vas. Astrološki gledano, vi pripadate vazdušnom znaku, kao i ona. Čuvajte se promaje jer možete da nazebete. Unutrašnji konflikt je neosnovan. Pošto je on jači od vas, morate se nekako sami izboriti. Iskoristite višak energije za veliko spremanje. Ako od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Radost vam pričinjavaju sitnice.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak