GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 20. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
NOVI BROJ INTERNET IZDANJA "GLAS JAVNOSTI" MOŽETE ČITATI SVAKOG DANA OD 10 ČASOVA

I današnja sednica SB UN uvod za pregovore o statusu Kosmeta

Nametanje rešenja neminovno?

Proroković: Nije dobro oročavanje pregovora do kraja decembra, kako Ahtisari traži, jer ćemo tako doći samo do nametnutog rešenja. ..

BEOGRAD - Na današnjoj sednici Saveta bezbednosti UN, posvećenoj Kosovu i Metohiji, sve strane sumiraće svoje utiske o dosadašnjim (ne)naprecima i (ne)pregovaranjima, jer..


Na rekreativnoj nastavi u Ivanjici

Hranom otrovano 44 dece

BEOGRAD - U Domu zdravlja u Ivanjici juče je ambulantno zbrinuto 44 dece sa simptomima mučnine i povišene temperature. Reč je o deci iz OŠ"Milan Đ. Milićević" koji borave u Odmaralištu "Javor" u Kušićima, javio je Tanjug.Sanitarni inspektor Moravičkog okruga je naložio zabranu upotrebe kuhinjskog bloka i namenskih vozila za prevoz hrane, kao i vanredne sanitarne preglede svih zaposlenih koji spremaju hranu, kao i da se stave van prometa zatečene namirnice u objektu. Prema poslednjim obaveštenjima i učiteljice i deca dobro se osećaju.


INTERVJU : Zdravko Šotra, autor filma "Gde cveta limun žut"

Evropa će nas smestiti u magareću klupu

Često su nam se dešavale stvari koje se nikom ne dešavaju, sve do današnjeg dana. Krajnje je vreme da počnemo da razmišljamo zašto je to tako!?

Na prvim zatvorenim projekcijama dokumentarno-igranog filma "Gde cveta limun žut" bilo je mnogo suza. Mnogi su se podsetili da su im dedovi prošli preko Albanije tokom Prvog svetskog rata i na tom putu ostavili kosti - kaže za Glas reditelj i koscenarista Zdravko Šotra..


Nastavak suđenja optuženima za ubistvo Željka Ražnatovića

Rade Marković optužio Jekića

Bivši načelnik Resora javne bezbednosti posvedočio da je jedan od osumnjičenih bio i nekadašnji načelnik lozničke policije, koji je likvidiran aprila ove godine

BEOGRAD - Radomir Marković, bivši načelnik Resora javne bezbednosti, u nastavku suđenja optuženima za trostruko ubistvo u "Interkontinentalu" posvedočio je da je jedan od osumnjičenih za taj zločin bio Vojislav Jekić, nekadašnji načelnik lozničke policije, koji je likvidiran aprila ove godine...


Zbog požara na glavnoj trafo-stanici, potrošači u Užicu nekoliko dana bez struje

Žice padale na ulice, izbegnuta tragedija

Izgoreo veliki transformator od 110 kilovolti i deo razvodnog 35-kilovoltnog sistema.Delovi grada bez vode i telefonskih veza

UŽICE - U velikom požaru koji je juče u 11,30 sati izbio na glavnoj gradskoj trafo-stanici u užičkom naselju Pora, izgoreo je veliki transformator od 110 kilovolti, a bez..


Učenici će dokumenta predavati 21, 22. i 23. juna, a prijemne polagati 28, 29. i 30. juna

Sutra počinje upis na fakultete

Na državnim fakultetima i višim školama ove godine ima mesta za oko 56.000 brucoša. Fakulteti će upisati 38.960, a više škole 18.155 brucoša

BEOGRAD - Upis na fakultet i više škole počinje sutra. Budući brucoši prijavljivaće se na fakultete i više škole 21, 22. i 23. juna, a prijemni ispiti održaće se 28, 29. i 30. juna. Prilikom..