GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 18. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Sad vas bar više ne muči Merkur, pa se nevolje ipak polako smiruju. Više niste konfuzni i zaboravni, ne pristižu više loše vesti. Međutim, zbog lošeg uticaja Marsa, još ste jako svadljivi i agresivni, pa čak i nastrljivi. Izazivate neraspoloženje svoje okoline, a povećan je i broj psihosomatskih tegoba. Povoljan period u kome vam Venera "duva u jedra". Pozitivne događaje može pokvariti, srećom, nakratko, loš uticaj Merkura. Ogovaraće vas, a kritike koje ćete čuti biće u najvećem delu neopravdane, ali to je obično slaba uteha. Savetuje se da i sami pazite šta kome govorite jer će vaše reči biti pogrešno tumačene. Na poslu vam je sve bolje, a ni zdravlje nije toliko loše kao što je bilo donedavno. Podržavaju vas važni prijatelji i na pravim mestima i funkcijama. Ipak, oko vas je još uvek mnogo zavidnih ljudi. O svojim poslovima i privatnim aferama bolje je na pričate previše, a ako nećete da vam pošalju negativne vibracije, nemojte se ni hvaliti svojom srećom.

 

RAK LAV DEVICA
Sada vam veoma pomažu Venera i Merkur. Nemojte da se preterano radujete - sve veće finansijske brige nećete moći da rešite tako lako. Međutim, bićete mnogo snalažljiviji i uspešno ćete se osloboditi manjih dugovanja. Bilo bi dobro da prihvatite svaki poziv, pa makar na kraće putovanje jer možete da očekujete samo korist. Ove nedelje počinje kratko, ali neprijatno razdoblje lošeg uticaja Merkura. Ta planeta iz vama neprijateljskog znaka Škorpije unosiće od sredine nedelje zbrku u sve što radite. Srećom, ovoga puta samo u svakodnevne, rutinske poslove. Ako se previše opustite, može da zavlada potpuni haos. Venera u vašem znaku čini vas simpatičnim i zavodljivim. Svi se s vama rado druže, odlično se slažete s kolegama na poslu. U ovom povoljnom emocionalnom periodu možete da šarmirate koga god poželite. A možete da očekujete i novčane dobitke ili napredovanje na poslu. Veze koje sada počnu, bilo poslovne, bilo emotivne, biće vrlo uspešne.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako Merkur sredinom ove nedelje izlazi iz vašeg znaka, sve kreće nabolje: konačno donošenjem važne poslovne odluke možete da promenite mnogo stvari kojima ste bili nezadovoljni. Povećava se i količina samopouzdanja kojim zračite, i prestaje mučna potreba za oklevanjem zbog koje ste odlagali poslove i sve druge planove. Kod vas je sve OK. Bićete zaokupljeni poslovima kojih će biti mnogo, ali ćete ih efektno obavljati. Dobro ćete organizovati vreme pa neće biti zastoja. Osećate se stabilnije nego donedavno i bićete bolje raspoloženi. Ali, nemojte zato sve vreme da provodite na poslu! Venera vam je naklonjena, pa biste osobi koju "volite" morali da posvete malo više vremena. Venera je još uvijek u nepovoljnom položaju prema vašem znaku pa emocionalnog smirivanja, nažalost, još nema. Naravno, iz dana u dan sve ste nezadovoljniji jer izostaje podrška koju očekujete od osoba do kojih vam je najviše stalo. Nemojte da dramatizujete situaciju! Uskoro ćete i to srediti, baš kao što sređujete i sve drugo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Još neko vreme budite vrlo oprezni u vezi zdravlja. Moguće su manje povrede, ali i problemi s kostima. Moguće su i nevolje na poslu. Može se dogoditi da vi budete ti koji najčešće izazivaju neprijatnosti. Većina pripadnika znaka je jako svađalački raspoložena i agresivna, što neće popraviti odnose s nadređenima i starijima - a to je sada najproblematičnije. Jupiter je u dobrom položaju prema vašem znaku, pa mnogo toga sada postižete šarmom i veselim nastupom. Ipak, moguće su manje neprijatnosti. Poslova će neko vreme biti, ali sve manje, što vas takve kakvi ste može da uznemiri, ili preterano mnogo i nećete stizati da ga valjano obavljate. Sada je važno da se koncentrišete na veće poslove, a one manje svedite na razumnu meru. Loše vam je postavljena Venera, a vi ste već veoma smoreni. Ako još počnete da razmišljati o prekidu sadašnje veze - pogrešićete! Skloni ste promenama koje će možda u budućnosti biti dobre, ali nikako sada. Za donošenje konačne odluke sačekajte vreme kad Venera bude u boljem položaju i omogući vam objektivniji uvid u čitavu situaciju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za ponedeljak