GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja 17. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Postavljen novi direktor Samsung Electronics Austrija

Jeng Čul Park za kormilom

Jung Čul Park je postavljen na mesto novog direktora Samsung Electronics Austrija (SEAG). NJegova zaduženja obuhvataju razvoj poslovne i marketinške strategije u Austriji, Švajcarskoj, Sloveniji i osam drugih država centralne i istočne Evrope.

Park ima više od 18 godina radnog iskustva u kompaniji Samsung, gde je 1987. godine započeo svoju karijeru, i to u Samsungovom evropskom ogranku CTV. Od 1996. godine, upravljao je planiranjem i marketingom audiovizuelnih proizvoda u evropskom sedištu Samsunga u Londonu.

Nakon Engleske, Park je proveo izvesno vreme na Bliskom istoku, radeći na pokretanju Samsungovog marketinškog programa u Iranu. Nakon uspešno obavljenog posla, 2002. godine vraća se u Koreju na mesto direktora grupe za TV proizvode (projektore). U Nemačku odlazi 2005. godine, kao direktor evropskog ogranka za TV proizvodnju.

Trenutno angažovan u Beču, Jung Park će svojim znanjem i iskustvom Samsungu osigurati dalji uspešan razvoj u SEAG regionu. On je stručnjak za evropsko poslovanje, posebno za oblast Samsungove korporativne strategije i upravljanje brendom. U svom radu, rukovodi se izrekom "slušaj glas kupca i tržišta", a cilj mu je povećanje vrednosti brenda Samsung i čvrsto partnerstvo svih zemalja pod njegovim okriljem.

"Zaista sam oduševljen novom i zahtevnom pozicijom. Centralna i istočna Evropa postaju ključni regioni za Samsung. Radi se o dinamičnom tržištu sa mnogo potencijala i zanimljivom strukturom. Izgradnja brenda Samsung u toliko različitih zemalja sa različitim navikama potrošača i kulturom predstavlja izazov za mene. Potrebni su čvrsto partnerstvo i posvećenost svakog člana SEAG grupe da bi se postigao uspešan razvoj. Štaviše, moramo da radimo na razvijanju šireg razumevanja pojedinačnih potreba svakog tržišta. Nastavićemo sa što intenzivnijim predstavljanjem naših inovativnih i najmodernijih proizvoda na svim tržištima kako bismo na što bolji način zadovoljili potrebe naših kupaca", rekao je gospodin Park, novi direktor Samsung Electronics Austrija.

Jung Čul Park je na mestu direktora zamenio Sajmona Rija, prethodnog direktora SEAG, koji će se vratiti u Koreju.


vesti po rubrikama

^tehnologij@

Najnovija HP tehnologija uštedeće korisnicima milione
Da li će novi Zakon konačno zadati smrtonosni udarac pirateriji?
Postavljen novi direktor Samsung Electronics Austrija
 


     


FastCounter by LinkExchange