GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 17. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
NOVI BROJ INTERNET IZDANJA "GLAS JAVNOSTI" MOŽETE ČITATI SVAKOG DANA OD 12 ČASOVA

DEBAKL BRUKA TUGA

GELZENKIRHEN - Fudbalska reprezentacije Srbije i Crne Gore poražena je juče od Argentine sa 0:6 u drugom kolu takmičenja u grupi C na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.
Jučerašnji poraz ujedno je i najubedljiviji na ukupno 10 učešća reprezentacije SCG na svetskim prvenstvima. To je istovremeno i najteži debakl od svih do sada odigranih utakmica na ovom SP.
Golove za Argentinu postigli su Maksi Rodrigez (6. i 41. minut), Esteban Kambijaso (31), Hernan Krespo (78), Karlos Tavez (84) i Lionel Mesi (88). Reprezentacija SCG od 65. minuta igrala je sa 10 igrača pošto je zbog starta sa leđa Mateja Kežman opravdano dobio crveni karton.

Selektor naše reprezentacije Ilija Petković izjavio je da mu je "teško i da će vreme biti najbolji sudija". - Šta da vam kažem? Onaj ko voli fudbal i ko je gledao sam može da zaključi. Imali smo stravičan pritisak pred ovu utakmicu. Mislim da smo jednom presijom napravili negativnu atmosferu - rekao je vidno uzbuđeni Petković. On je optužio medije i fudbalske stručnjake iz SCG za stvaranje loše atmosfere koja je uticala na njega da odstupi od svoje taktike i principa kojih se drži "već 20 godina".


Evropska unija najavila pomoć koja nije politički uslovljena

Lakše do evra iz Brisela

Miščević: Finansijska podrška ne podrazumeva nove donacije već brži pristup dodeljenom novcu. Mere nisu ni na koji način vezane za eventualnu političku trgovinu Kosovom. Milivojević: "Pozitivne mere" ne brišu hašku obavezu. Ren predložio plan za Mladića

BEOGRAD - Ministri spoljnih poslova EU najavili su da će," u okviru niza pozitivnih mera koje nisu vezane za politička uslovljavanja", Srbija ubuduće uživati ekonomsku..


Rasim LJajić, lider Sandžačke demokratske partije i bivši ministar

LJut sam na Koštunicu, a ipak sarađujemo

Ako znamo da Ratko Mladić nije u Srbiji, onda moramo Hagu da kažemo tačnu lokaciju gde je

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava je ugašeno uredbom Vlade Srbije, a deo njegovih nadležnosti se prenosi na Ministarstvo pravde, unutrašnjih poslova i lokalne ..


Džordž Bubalo, srpski biznismen iz Australije o borbi za oslobađanje Vasiljkovića

Mediji u Hrvatskoj već osudili Kapetana

Verujemo u australijsko pravosuđe i ne verujemo da će ova zemlja dozvoliti izručenje svog državljanina u zemlju gde ne bi imaomogućnosti da mu se sudi pravedno

Danas je Dragan u zatvoru i čeka izručenje, a sutra je na redu već neko drugi. Ovo što Hrvati rade je nehumano i neljudski i dokaz da nastavljaju sa progonom Srba ..


U RS ne odustaju od održavanja referenduma

BEOGRAD - Oko dve hiljade uglavnom mladih ljudi koji su prekjuče učestvovali u protestnoj šetnji ulicama Banjaluke, tražeći referendum za samostalnost Republike Srpske, uputili su zahtev predsedniku Narodne skupštine Republike Srpske i narodnim poslanicima Republike Srpske, u kome ..


Neki moćnici eksdržave SCG i dalje razvlače državnu imovinu

"Nestale" dve vile u Užičkoj 23

Nezakonito prodate dve službene vile u elitnom beogradskom naselju, koje su se 2003. zvanično vodile kao državna imovina, a novac položen u Privrednu banku. Radnicima u Palati federacije zaprećeno da - ćute

BEOGRAD - Da u državnoj zajednici SCG i dalje ima moćnika koji još "drmaju" i razračunavaju se s onima koji nisu iz njihovog "kruga", pokazuju i naši bezuspešni pokušaji da ..


Sumnjiva smrt Miloša Mitrovića (24), srpskog studenta u Moskvi

Ubijen jer je mnogo znao?

Svojim drugovima na Univerzitetu Lomonosov pominjao je neke računarske čipove o kojima ne sme da se zna i zbog toga je najverovatnije likvidiran

BEOGRAD - Miloš Mitrović (24), naš student koji je studirao matematiku na Univerzitetu Lomonosov, ubijen je jer je saznao o nekim tajnim projektima i računarskim čipovima, saznaje..