GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota 17. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu


OVAN BIK BLIZANCI
Narednih dana očekuje vas mnogo dodatnih aktivnosti, od kojih ste se u međuvremenu odvikli. Sva pažnja je usmerena na to da ih obavite što odgovornije i uspešnije. Poslovne obaveze pomažu vam da popravite finansijske neprilike u koje ste zapali. Totalno ste okupirani materijalnim projektima i radom. Zdravstvene tegobe su na samom početku. Sredinom one nedelje one mogu eskalirati, ali se nadajmo da ćete na vreme sprečiti da se to dogodi. Trenutno je aktuelna veza sa strancem, ili ćete bar dobiti vesti iz inostranstva. U tom kontekstu biće mnogo burnih događaja i iznenađenja. Pošto ste se previše angažovali u druženju i drugim vidovima komunikacije, poželjno je svesti tu vrstu aktivnosti na razumnu meru. Izvesno vreme ste se osećali umrtvljeno, ali ćete ovih dana živnuti i poželeti da se iskušate u novim primamljivim stvarima. Nema te sile koja vas može osujetiti.

 

RAK LAV DEVICA
Rutinski poslovi ne zadovoljavaju vaše potrošačke apetite, pa je u izgledu dodatni izvor prihoda. Obradovaće vas višestruko, i zbog para i zbog kreativnosti. Zdravstvena situacija nije sjajna, ali je i vi svojim ponašanjem još više komplikujete. Umesto da se smirite i opustite, stalno se opterećujete. Na pragu ste nove uzbudljive ljubavne avanture. U ovim hladnim danima prijaju vam vatreni znaci, pa odgovarate na izazove jednog Ovna ili Strelca. Urazumite se i uozbiljite. Situacija je ozbiljna, ali korisna: pomaže vam da duhovno napredujete, budete bolji i uspešniji. Sve se odvija sa lakoćom, upravo onako kako ste zamislili. Budući da Device poklanjaju mnogo pažnje zdravlju, preduzimate mere preventive. Nezadovoljstvo emotivnim životom samo je prolaznog karaktera. Vređaju vas sitni gestovi partnera. Prijala bi vam ležernija atmosfera. Morate biti odlučni čim nastanu prve komplikacije, jer kasnije nećete moći da vladate situacijom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Avanturistička crta karaktera trenutno je izražena, pa ćete spontano uletati u šokantne situacije. Ukoliko razmislite i detaljno razradite poslove, šanse da uspete biće fenomenalne. Mogući su sukobi sa saradnicima, koji teško mogu da prate vaš tempo. Napetost se odražava na psihu. Nepromišljenost dovodi do povreda. Brzopletost vas dovodi do pogrešnih postupaka i poteza. Kad to znate, čuvajte se, pa će samim tim i rizici biti minimalni. Stalni partner vam je dosadio, pa maštate o novim uzbuđenjima na planu ljubavi i seksa. Mnogi pripadnici ovog najerotčnijeg znaka svoje fantazije sprovešće i u delo. Pošto volite "da se istrčite" sa davanjem izjava, možete zapasti u neugodnu situaciju. Neophodno je manje priče, a više rada. Nalazite se na samom početku nečeg novog. Pošto ste velike promene na nivou ličnosti pregrmeli, nadajmo se da čete spremno ući u sledeću fazu. Pred donošenjem ste važne odluke.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Konfuzije poslovne prirode napokon ste prevazišli. Okrenuti ste novim stvarima. Jarac je simbol ambicije. Sklonost ka bekstvu od stvarnosti u vidu raznih opijata trenutno je pojačana. Pošto želite da se relaksirate, učinite to na pametniji način. U svemu, pa i u ljubavi, prilično ste naivni. Ako ste vi korektni, mislite da su i svi ostali. Budite praktičniji i ne traćite dragocene trenutke. Umesto što razmišljate o drugima, napravite plan o tome kako da iz situacije izvučete maksimum. Uživate u svim ovozemaljskim čarima, ne obraćajući pažnju na posledice. Teško vam je da kažete "ne" kada je najslađe. Ne možete da se požalite na finansijsku situaciju. Zarađujete više nego što se trudite. Tek kad čujete loše primere iz okoline, toga postajete i svesni. Preterujete u hrani, uživate u čulnim zadovoljstvima više nego što to vaš organizam može da podnese. Do nedelje uveče svakako ćete nastaviti ovim tempom...
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

horoskop za subotu