GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda 13. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak


OVAN BIK BLIZANCI
Neku od osoba koje su prisutne u vašem životu striktno izbegavate. Shvatate da vam je dosadio jer se ništa epohalno ne dešava u vašem odnosu. Jedan Blizanac može da unese promene i osveženje u vaš dan. Zdravstveni problemi su posledica preterivanja u hrani i piću, ili nekom drugom vidu hedonizma. U vašoj vezi ovih dana dešavaju se neobične stvari i sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba u potaji... Ne odbijajte takav izazov. Poslovi su krenuli nabolje. Morate trenutnu situaciju da sagledate što realnije. Dobijate ono što ste zaslužili. Ukoliko ste nečim nezadovoljni, zapitajte se u čemu grešite? Većina pripadnika znaka se dobro oseća i fantastično izgleda. Vaša prelepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom.

 

RAK LAV DEVICA
Ova sedmica mogla bi za vas da bude u znaku romantične ljubavi ili nečeg sličnog. Opustite se, uživajte dok možete i ne opterećujte se kojekakvim besmislicama. Izazova će biti na pretek, ali se na njih ne obazirite. Moguća je malaksalost, koja je posledica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte vitaminskom terapijom da prevaziđete problem. Dovoljno ste harmonični, jaki i stabilini, kako priliči jednom Lavu, tako da ignorišete napade jedne zlonamerne osobe. Relativno se dobro osećate i to vam je danas dovoljno. Pokušajte, ipak, da zadržite ovaj stil razmišljanja i ponašanja, pa ćete biti ne samo srećniji nego i zdraviji. Na slavlju ili sedeljci upoznajete zanimljivu osobu. Trenutno ste u minus fazi, što je kod Devica tako često i tako tipično. Nedostaje vam snaga i želja za akcijom, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno. Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Iskoristite smisao da prenesete drugima znanje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Povoljne okolnosti utiču na to da konačno dovršite neke ranije započete stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek kako bi novčana... Mnoge Vage se u toku ove sedmice spremaju za put ili vikend odmor. Ukoliko i ne uspete da otputujete u inostranstvo, probajte da se odmorite. Nervni sistem je prenapregnut, pa je poželjno, a možda i neophodno, opuštanje i odmor. Problemi sa uhom ili grlom prolaznog su karaktera, pa zato ne paničite, ali ipak konsultujte medicinskog stručnjaka. U večitoj trci za poslom zanemarujete voljenu osobu, pa je emotivni život prilično prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno. Nešto tu ne štima. Morate više vremena posvetiti sebi a, pre svega, pravilnom životu. Ako nastavite ovim tempom, premorićete se, tačnije iscrpeti. Pravo je čudo kako funkcionišete izuzetno dobro i kako ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Svega je u vašem životu za nijansu previše, ali vi tako volite. Nije loša situacija ni na planu finansija.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Konflikt s mlađim saradnicima, kako po godinama, tako i po stažu i statusu, više je nego stimulativan za vas. Videćete da se rizik isplatio, a pritisak na podređene delovao. Postići ćete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Nervoza, stres, strahovi i osećaj da vreme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem. Seksualna energija je jaka. Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu nećete ostati dužni. Zato očekujte puno lepih trenutaka i radosti. Budite što opušteniji u predstojećim događanjima. Na njih ćete moći da utičete ako želite, pa se uzalud se opterećujete i brinete. Kako biste se iz krize, za koju ste donekle i sami krivi, izvukli na najbolji mogući način, poželjno je da se "upregnu" svi diplomatski talenti. Za srećan ishod situacije savetuje se kompromis. Sa nekim stvarima ipak morate da se pomirite, iako vam nisu baš potaman. Više vremena posvećujete hobiju nego svom poslu.
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

horoskop za utorak
Kakvu garderobu i kakve boje da nosite da biste sakrili mane
Španska moda kreatora Hose Miroa u Beogradu