GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 12. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
KAKO OCENJUJETE REZULTATE REFERENDUMA U CRNOJ GORI ?

Skupštinski pododbor danas o najvišem pravnom aktu države

Ustav tek kad kaže Koštunica

DSS: Dogovorićemo se sa DS-om
DS: DSS će i danas baciti dimnu bombu lažne volje za dogovorom. Oni neće izbore, a mi hoćemo

BEOGRAD - Novi ustav će biti onda kada tako odluči Koštunica. Za akt o promeni ustava potrebno je 50 odsto glasova parlamentaraca. To znači da je ..


Obeležen Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova

Jočić: Svim sredstvima protiv kriminala

Ministar najavio da će se policija bez skrupula uhvatiti u koštac sa ostacima zemunskog klana i drugih mafijaških grupa

BEOGRAD - Događaj koji se proteklih dana dogodio u Beogradu (ubistvo "zaštićenog" svedoka Zorana Vukojevića Vuka) nikako ne znači da se vreme nesigurnosti vratilo. Ovo Ministarstvo to neće dozvoliti. Niko ne može nekažnjeno prolivati krv po Srbiji kada je njoj ..


Reprezentacija SCG izgubila prvi meč na Svetskom prvenstvu od Holandije 1:0 (1:0)

Jedna greška i - Roben...

Holanđani bolji samo za gol Robena. Ulazak Žigića i LJuboje pokrenuo "plavu" mašineriju ka golu Van der Sara, ali su "lale" pošteno "sakrile" loptu. Naredni meč protiv Argentine

LAJPCIG - Originalnost Ilije Petkovića odvela nas je na Mondijal, ali nam je ista oduzela barem bod na premijeri. Samo jedna greška koštala nas je poraza od Holandije, ili su za to, ipak, krivi igrači? Kako god, tako je to na Svetskom kupu: SCG - Holandija 0:1 (0:1)..


Ekonomista Danijel Cvjetićanin, o učincima Koštuničine vlade

Dinkić napravio jedino žičaru

Svaki uvod u diktaturu počinje rastom inflacije

BEOGRAD - Ako ministar finansija Mlađan Dinkić ne odustane od investicija od milijardu evra, to će biti pogubno za privredu. NJegova izjava da inflacija nije bitna, nego privredni razvoj, može da dovede nekoga u zabludu da će on investicijama ubrzati privredni razvoj. Najava ulaganja u situaciji kada je visoka inflacija i kada je Srbija po tome rekorder, ne samo u poređenju sa ..


DRUGI PIŠU - Vol strit žurnal (Vašington - 8. jun 2006. godine)

Beograd zaokupljen zahtevima za teritorijom

Žao nam je što srpska manjina nastavlja da odbija naše ponude i što se umesto bojkota ne pridruži inicijativama i parlamentu, u kome ima značajno predstavničko telo od 21 člana od ukupnih 120 mesta

PIŠE AGIM ČEKU
Izgledi za stabilnost Balkana integrisanog u Evropu, nikada nisu bili veći. Vreme je da međunarodna zajednica prizna kosovsku nezavisnost na isti način kao u slučaju Crne Gore. Tim priznanjem bi konačno bila završena ..


Milošević, Koštunica i Marović dodelili 20.000 odlikovanja po zakonu SRJ

Jugoslovenska zvezda ide u muzej

Vladan Batić: U ovom trenutku nam nisu potrebni ordeni, već više kazni i zatvor za one koji su počinili ogromne štete Srbiji

BEOGRAD - Bivši predsednici SRJ i SCG dodelili su oko 20.000 odlikovanja. U poslednjem broju Službenog glasnika objavljeni su ukazi o dodeli ordenja SCG s potpisom poslednjeg predsednika Svetozara Marovića, a posle proglašenja nezavisnosti Crne Gore to će biti poslednja..


Obeležena godišnjica ubistva Milana Pantića

JAGODINA - Juče je na jagodinskom novom groblju obeležena petogodišnjica mučnog ubistva novinara Večernjih novosti Milana Pantića. Pomenu su prisustvovali porodica, ispred Večernjih novosti Borislav Lalić, predsednik Udruženja novinara Srbije Nino Brajović, ovogodišnji..


Delom rešena drama porodice Bogar iz Nove Crnje

Misteriozna smrt u Rusiji

Iako su eksperti sudske medicine uz angažovanje Tužilaštva iz Zrenjanina utvrdili da se u mrtvačkom kovčegu nalazi nesrećni čovek, porodicu i rodbinu i dalje kopka kada je, gde i kako u Moskvi preminuo Ferenc Bogar

NOVA CRNJA - Danas će se na mesnom groblju u Novoj Crnji porodica i rodbina oprostiti od Ferenca Bogara (55), koji je prošle sedmice izgubio život u Moskvi. Pokojnikove najmilije kopka kada je, gde i pod kojim uslovima preminuo Bogar, koji je poslednjih šest meseci ..