GLAS JAVNOSTI      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak 06. 6. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 
KAKO OCENJUJETE REZULTATE REFERENDUMA U CRNOJ GORI ?

"zemunskog klana"

Bagzi: Znam ko je ubio Vukojevića i Povića

Optuženi Milenković izjavio juče u Specijalnom sudu da zna ko štiti ubice i ko im pomaže. Tvrdi da zna gde se oni kriju, ali da sada o tome ne može da priča

BEOGRAD - Zoran Vukojević Vuk (31) ubijen je iz automatske puške, koja je pronađena na mestu gde i Vukojevićevo telo, saznaje Glas iz dobro obaveštenih izvora. Pored automatske puške "zastava", kojoj je serijski broj izgreban, istražni organi su našli i kapu koja je ostala ubicama, ali nijedna čaura nije pronađena, što ukazuje da su posle ubistva tragovi uklanjani. Vukojevićevo telo je ..

 

Vanredno stanje na severu Kosmeta

KOSOVSKA MITROVICA - Srbi sa protesta u Zvečanu odlučili su da od juče proglase vanredno stanje na teritoriji četiri opštine severnog Kosova i Metohije, da preduzmu vanredne mere i prekinu sve kontakte sa privremenim kosovskim institucijama i Unmikom, dok se ne uhvate počinioci brojnih zločina nad Srbima i ne stabilizuje situacija u ovom regionu...


LJubomir Vasković, negira da je njegova porodica skrivala haškog begunca

Moja supruga i deca nisu jataci Mladića

On tvrdi da njegova porodica ne štiti nijednog ratnog zločinca, pa ni Ratka Mladića. Smatram, da ako je neko optužen da je počinio ratne zločine, bilo koje da je vere ili nacije, treba da ide na sud i dokaže istinu. A ne cela nacija i država da budu pritisnute već toliko godina - kaže Vasković..


Navijači Partizana prošli "sito i rešeto" na prvom gostovanju u nezavisnoj Crnoj Gori

Policija bije uz "Viva Montenegro"

Nekoliko stotina navijača su smestili u četiri autobusa i tako nas držali više od sat i po. Za to vreme crnogorska policija je brutalno pretukla više od dvadeset navijača, kažu "grobari"

Navijači Partizana po mnogo čemu će pamtiti odlazak u Crnu Goru na treći meč polufinalne serije Sinalko Superlige koju je njihov klub igrao protiv podgoričke Budućnosti. Prvo gostovanje jednog srpskog sportskog kolektiva u zvanično proglašenoj nezavisnoj Crnoj Gori umalo se ..


Osamnaestoro Slovenaca otrovalo se posle večere u Skadarliji

Srpski kajmak Slovencima došao glave

Restoran "Ima dana" poslednje je mesto gde su Slovenci zajedno jeli, pa se sumnja da je upravo hrana iz ovog ugostiteljskog objekta uzrok trovanja. U restoranu tvrde da je sve u skladu sa sanitarnim propisima

BEOGRAD - Osamnaest slovenačkih državljana koji su se nalazili u poseti Beogradu otrovalo se prekjuče, prema nezvaničnim informacijama, nakon obroka u skadarlijskom restoranu "Ima dana". NJih trojica su tek juče osetili tegobe tokom dočeka svojih biciklista na Trgu Republike. Oni su počeli da se..


Ambasador Aleksandar Aleksejev o politici Rusije na Balkanu

Ne razmišlja se o vetu za Kosmet

Ideja da se definitivni status Kosova mora odrediti unutar SB UN bila je ruska, ali zašto krajem 2006, to mi nije jasno. Šta ako razgovore treba produžiti i 2007, pita se diplomata

BEOGRAD - Moskva nije razmatrala mogućnost da u Savetu bezbednosti UN stavi veto na moguću rezoluciju o nezavisnosti Kosova jer smatra da je potrebno još dosta rada pre nego što ovo pitanje uopšte dospe u SB UN - izjavio je juče ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Aleksejev na tribini "Prioriteti spoljne politike Rusije na Balkanu", koju je organizovao Institut za međunarodnu..