GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak 22. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Promoter "Drinske regate"

LJUBOVIJA - Nenad Manojlović, proslavljeni sportista i sportski direktor vaterpolo reprezentacije SCG promoter je ovogodišnje "Drinske regate" koja se u organizaciji istoimenog ekološkog udruženja održava u LJuboviji druge subote jula.

Tim povodom proteklog vikenda u LJuboviji je održana promocija regate, kojoj je pored Nenada prisustvovao i Predrag Manojlović, generalni sekretar Olimpijskog komiteta SCG. Braća Manojlovići vode poreklo iz Podnemića, sela udaljenog nekoliko kilometara od LJubovije.

- Drinska regata je pravi pokušaj da se pokaže koliko je lep ovaj kraj. Nadam se da ćemo sva naša iskustva iz promocije u sportu iskoristiti i u promovisanju regate. Mi smo u Beogradu od 1. do 10. septembra domaćini Evropskog šampionata u vaterpolu.

To je još jedan izazov za nas. Regata je pre Evropskog prvenstva, a ja se nadam da ćemo zajedno pobediti - rekao je Manojlović. Turističko - rekreativna manifestacija "Drinska regata" održava se po peti put 8. jula na Drini. Prošle godine na trasi dugoj 36 kilometara od Rogačice do LJubovije okupilo se nekoliko hiljada regataša, a organizatori iz EU "Drinska regata" očekuju da će i ove godine biti bar isto toliko učesnika.

Tekst i foto: M. Ivanović


vesti po rubrikama

^Srbija

Proslavljen trostruki jubilej posvećen svetom vladici Nikolaju Velimiroviću
Lozničani grade pešačku stazu od Tršića do manastira Tronoša
Prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u Sokogradu kod LJubovije
Promoter "Drinske regate"
Za upis u srednje škole 210 mesta
Kraljevački proizvođač vatrostalnih materijala pred prodajom
Lozničke firme i nekadašnji giganti vape za novim većinskim vlasnicima
   
 


     


FastCounter by LinkExchange