GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 13. 5. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu


OVAN BIK BLIZANCI
Niste zadovoljni jer se na poslu spremaju veliki preokreti. Nažalost, niko neće voditi računa o vašim kvalitetima već isključivo o sopstvenoj fotelji. I paničan strah od bolesti je bolest. U izgledu je razvijanje novih poslova, ali i manji finansijski dobitak. Stomačne tegobe su delimično hronične, a delimično posledica nekontrolisane ishrane. Sa Devicama se dobro slažete. Oprezno prilikom ulaganja jer ste imali gubitke od kojih još ne možete da se oporavite. Glavu gore! Biće sve kako treba. Slaba tačka je, kao i obično, nervni sistem. Sve ide iz glave, pa tako i vaši zdravstveni problemi.

 

RAK LAV DEVICA
Poslednjih dana ste površni, ne drži vas mesto. Odatle poslovni problemi. Loše stanje krvi, bilo da se radi o višku šećera, holesterola, triglicerida ili o anemiji. Zaljubljivi ste i sanjalački raspoloženi. Narednih dana funkcionisaćete u takmičarskom duhu. Možda vam konkurencija pomaže da budete kvalitetniji? Ipak je imate previše! Srčane smetnje su slaba tačka Lavova. U ljubavi najbolje je naći srednje rešenje Nemate problema. Ako ih i imate, ne razmišljate, već vredno radite. Sve misli, energija i emocije okrenuti su ka poslu, a para ni od kuda. Biće i njih. Za sada su zdravstveni problemi samo u nagoveštaju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U fazi ste planiranja poslova. Posedujete snagu i odlučnost da se borite sa problemima, pa ćete i ovaj savladati. Važno je da znate šta hoćete. Moguće su zdravstvene tegobe ozbiljnije prirode. Erotska napetost. Teško krećete u akciju, ali još teže se zaustavljate. Bićete stimulisani zaradom, ali i nečim mnogo izazovnijim. I ne slutite šta bi to moglo da bude. Svojom ljubomorom i posesivnošću gubite voljeno biće. U nagoveštaju je nov posao ili nov izvor prihoda. Još neko vreme nećete definitivno znati na čemu ste. Do tada, pregovarate i razmišljate. Srčane smetnje su posledica stresova i nesigurnosti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Posle dužeg ne baš povoljnog perioda, nastupilo je zatišje. Koristite kratak predah da se odmorite od posla, ali i od kolega. Ništa posebno. Ukoliko imate bolove u predelu struka, obratite pažnju na bubrege. Pred vama je uspešan poslovni period. Imaćete podršku Lava ili osobe koja je na rukovodećem položaju. Ako nemate posla, vi ćete ga izmisliti. Zdravstvena situacija nije bila nikad bolja. Bravo. Uspešan period za sve poslove koji zahtevaju umetničke sklonosti. Ubedljivo ste! I trgovina će biti berićetna. Mogući su problemi sa bubrezima ili nadbubrežnom žlezdom.
     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

horoskop za subotu
Počeli ste da se zabavljate s nekim, ali vas užasava da vas vidi u pravom svetlu
Kako da s tinejdžerom pričate o seksu, a da vam ne bude neprijatno