GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 15. 4. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Pehari najboljim domaćim klaničarima

Održan Bal mesara

NOVI SAD - Tradicionalna manifestacija u okviru koje Novosadski sajam uručuje pehare za kvalitet u domaćoj klaničnoj industriji, popularno nazvana Bal mesara, održana je preksinoć u Hali 10 Novosadskog sajma.

Po starom dobrom običaju mesari su od ovog skupa napravili žurku za pamćenje, a priče o mesu i mesnim proizvodima obilato su "zalivane" najkvalitetnijom pršutom, suvim vratom, kulenom i drugim "umetničkim delima" proizvedenim u pogonima najboljih mesara u Srbiji i Crnoj Gori.

Veliki šampionski pehar i titulu lidera u industriji mesa osvojio je "Big bul" iz Bačinaca. Ovo značajno priznanje, "Big bul" je dobio za vrhunski kvalitet, širok asortiman proizvoda od mesa i brojne inovacije u tehnologiji proizvodnje. "Agroživ" iz Pančeva je za vrhunski kvalitet i široku paletu proizvoda od živinskog mesa nagrađen peharom Novosadskog sajma. Pored nagrada u mesnoj industriji, na Balu mesara dodeljena su i priznanja u konkurenciji proizvođača začina i supa gde su za najbolje proglašeni "Centroproizvod" i "Bag i Deko" iz Bačkog Gradišta.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^vesti

Pehari najboljim domaćim klaničarima
Šišala ovce, napao je vuk
Čedna zona u centru grada
Država mu kriva za krađu stoke
Vojnici stigli i da daju krv
Prve fotografije Venere