GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 15. 4. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nema nikakvih razloga za paniku, bar kada je posredi zdravlje. Mnogi Ovnovi su upravo ovih dana u fazi velikih emotivnih očekivanja, koja nikako nisu neopravdana. Naime, neko vam šalje suptilne signale, koje samo ako dobro pazite možete primetiti. U protivnom - druga strana izgubiće motivaciju, a to bi bila šteta. Ponašajte se spontano jer je situacija pod kontrolom. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu koja vam je i te kako potrebna. Ljubav je vaša glavna pokretačka snaga i čini da se dobro osećate. To je ono pravo! Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem - nestrpljenjem. Bravo! Očekuju vas veći izdaci, ali niste smeli da dozvolite da vam se obaveze nagomilaju. Očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup, hladnu glavu i šahovsku taktiku. Na poslu nastupa zatišje u kome ćete priliku da se dokažu prepustiti kritičarima vašeg rada. Pripremate se za otvoren razgovor sa neistomišljenikom. Partneru nemate šta da prebacite.

 

RAK LAV DEVICA
Malaksalost je posledica vremenskih prilika, na koje se još uvek niste navikli. Morate biti svesni najpre svojih slabosti, pa tek onda analizirati druge. Iz trenutne poslovne krize možete izaći samo uz napor. Svetla tačka je ljubav. Mnogi pripadnici znaka u fazi su sklapanja novih veza, a neke od vas čeka i prava ljubav. Novi poslovni počeci ili uspostavljanje nove poslovne relacije sa nekadašnjim saradnicima moraće da pričekaju povratak sa puta osobe čija uloga u svemu tome nije zanemarljiva. Onako kako samo vi to umete razmišljate o tome da li da pružite traženu pomoć. U odnos sa partnerom unosite više nežnosti, što je vezi bilo neophodno. Pred vama je jedan neodložan posao koji vam je nametnuo stariji saradnik ili pretpostavljeni i koji vam ni najmanje nije po volji. Nije isključeno da ćete stvar završiti besprekorno, ali nećete propustiti priliku da naglasite svoj doprinos. Prijatelj ili nekadašnja ljubav nudi priliku da negde zajedno putujete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Oko vas cirkuliše novac, o njemu se razgovara, ali vi relativno malo ili uopšte ne utičete na njegove tokove. Verovatno vas ta situacija i ne zanima, ali prosto morate o tome da slušate. Konačno vam se ukazala šansa da neke misli razbistrite i da neke kockice složite. Poklonite više ljubavi bližnjima. Danas biste najviše voleli da ne odlučujete ni o čemu. A verovatno i da je tako opet ne biste bili zadovoljni. Ovih dana prosto ste suviše "razbarušeni" i sa tim se morate izboriti. Potrošite nekako taj višak energije, ali probajte i da budete zadovoljni. I ne pokušavajte da se pravdate ili da objašnjavate razloge svojih postupaka. Jer, oni koji vas podržavaju svakako tako žele, a i oni koji vas nipodaštavaju sami su tako izabrali. Ne možete preinačiti mišljenja ni jednih ni drugih. Žrtva ste aspekata u svom horoskopu, koji utiču na to da se vaša okolina polarizuje u odnosu na vas.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Vi ste uvek u pravu i znate šta je najbolje za vas, a često i šta je najbolje za druge. Ne dozvoljavate da se utiče na vas i da se tako "pokvare" vaši brižljivo skovani planovi i "betonirani" rokovi izvršenja. Ipak, neki poslovi koje ste započeli ne funkcionišu baš kako ste zacrtali i to traži vaše dodatno, a možda i prekovremeno angažovanje. Ne ljutite se na svog emotivnog partnera koji nije završio neki posao koji je obećao. Vi ste još zaboravniji, posebno ako vama lično nešto nije najvažnije. Sa druge stane, ni vi ne ispunjavate obećanja data nekim prijateljima. Novost je to da počinje da vas grize svest. Kvar na automobilu ili slično... Partnera više privlačite ako se manje žalite, gunđate, zvocate ili zanovetate. Sve to vi često radite, a čak ste i šampion u nekim od ovih disciplina. Ako ovo savladate, uspeli ste da nađete način kako da najbolje funkcionišete, pa vam saveti nisu potrebni. Potrudite se da to stanje duže potraje. Iznenadni dobitak.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Opasne strasti
Utopljavanje može da stvori probleme
Za one koji pate od prolećnih alergija
Kod oštećene zubne gleđi pomaže masaža desni