GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 15. 4. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Saši Iliću teško u Galatasaraju

Nikad ne znam kad će ta plata!

Ništa se ne zna. Ne zna se da li ćeš igrati na sledećem meču, ne zna se ni da li ćeš sledeće sezone uopšte biti u klubu. Posebna je priča što se nikada ne zna kad će plata, niti da li će je uopšte i biti. Sve je nejasno, kaže vezista "plavih"

Vezista Galatasaraja Saša Ilić ima tri problema: Kako da se što bolje pripremi za Mondijal, kako da njegov klub sledeće nedelje savlada Fenerbahče da bi postao šampion, i - kad će ta plata!

- U Galatasaraju se ništa ne zna. Ne zna se da li ćeš igrati na sledećem meču, ne zna se ni da li ćeš sledeće sezone uopšte biti u klubu. Posebna je priča što se nikada ne zna kad će plata, niti da li će je uopšte i biti - Ilić je od trećeg problema započeo svoje izlaganje za Glas javnosti. - Sve je nejasno. UEFA je klubu zapretila da će mu za sledeću sezonu zabraniti da učestvuje u Ligi šampiona ukoliko ne izmiri sve obaveze prema igračima, ali, koliko vidim, to ovde nikoga ne pogađa. Nemam pojma, a više me i ne zanima šta će na kraju biti. Čudan je ovo narod, ali na meni je da igram najbolje što mogu i da se povinujem svim lokalnim pravilima.

Naš reprezentativac potom je prešao na drugi problem.
- Kod Turaka, kao i kod nas, cela sezona zavisi od jedne utakmice. Ako sledeće nedelje na gostujućem terenu ne savladamo Fenerbahče, najverovatnije nećemo biti šampioni. I mi i oni imamo po 71 bod. Ako bude nerešeno, Fenerbahče će zbog boljeg skora u međusobnim mečevima biti šampion.

Iako situacija u Galatasaraju nije nimalo "ružičasta", ono što Ilića održava u donekle vedrom raspoloženju jeste činjenica da ga je selektor SCG Ilija Petković praktično već stavio na spisak putnika za Mondijal.
- Jeste da sam trenutno najviše zaokupljen problemima u klubu, ali i te kako se spremam za predstojeće Svetsko prvenstvo. Trudim se da za Galatasaraj igram najbolje što mogu i da na Mondijal odem u u najboljoj formi - zaključuje Ilić.
A, ostali problemi, rešiće se...

V. Živanović


vesti po rubrikama

^sport

Imam malu tremu, al' to je dobro
Šeik Jestrović nakrivio šajkaču
Saši Iliću: Nikad ne znam kad će ta plata!
Zvezda glumi autsajdera
UEFA odbila "nezavisno Kosovo"
Ne želim da budem maneken!
Zengini rezervisti ruše Javor
Laudin iver daleko od klade