GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 11. 4. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Nepoznati muškarac nađen juče ujutru mrtav u Ripnju

Ubijen, pa bačen u kanal

Telo muškarca starog oko 40 godina, pronađeno u kanalu pored puta u naselju "Kolonija" u Ripnju

BEOGRAD - Za sada neidentifikovani muškarac, star oko 40 godina, nađen je juče mrtav u kanalu kraj puta, u naselju "Kolonija" u Ripnju. Telo je, prema nezvaničnim informacijama, oko 6.30 sati ugledala radnica STR "Hladni izvor" i o tome odmah obavestila policiju.

- Ležao je zgrčen između žičane ograde i barake. Na sebi je imao samo gaćice, dok su mu cipele i čarape bile na krovu šupe. Tek izbliza smo videli da mu je glava razbijena, celo telo u modricama i krvavim podlivima, a šake i podlaktice su skroz izubijane. Verovatno je tu izbačen iz vozila i dotučen kamenim blokom jer je krv isprskala zid barake, a kraj ograde je nađen i okrvavljeni kamen - ispričao je Dragan Filipović, vlasnik prodavnice i kuće u čijem dvorištu je nađeno telo.

Slika na licu mesta i posle nekoliko sati bila je jeziva. Policija je obavljala uviđaj na samoj kolovoznoj traci, gde su na crnu plastičnu foliju položili telo nepoznatog muškarca. Sa druge strane puta stajali žitelji okolnih kuća i posmatrali stravičnu scenu. I sa nekoliko metara udaljenosti mogla se videti skoro smrvljena i krvlju oblivena glava muškarca u crnim "boksericama". Šake su mu takođe bile krvave, a podlaktice modre od silnih podliva, što, prema mišljenju policijskih eksperata ukazuje da se do zadnjeg trena branio i borio za svoj život.

Tokom uviđaja, kako nezvanično saznajemo, lekari su konstatovali da je nesrećnom čoveku, pored ostalih povreda, naprsla lobanja i polomljen nos, pa pretpostavljaju da je stravično pretučen, a zatim i dotučen nekim tupim predmetom. Od policajaca na licu mesta saznali smo da mrtvog muškarca niko od lokalnih čuvara reda, ali i stanovnika tog dela Ripnja nije prepoznao, pa se sumnja da nije iz tog naselja, već da je u toku noći dovezen iz za sada neutvrđenog pravca. Da li je već bio mrtav, kada su ga ubice prebacili preko žičane ograde, ili je u kanalu pored puta prvo dotučen, pokazaće dalja istraga.

Po nalogu dežurnog istražnog sudije telo je upućeno u Institut za sudsku medicinu u Beogradu, pa će se obdukcijom utvrdili identitet žrtve, ali i tačno vreme i uzrok smrti.

B. Dodoš


vesti po rubrikama

^hronika

Posle orgijanja, na smrt pretukao suprugu
Ubijen, pa bačen u kanal
Livac izgoreo u livnoj peći
Krunić nasrnuo na novinara Bete
Karadžić izbegava suđenje
Nije bilo zločina