GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 4. 4. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Treba trenirati volju i biti istrajan u narednom periodu. Uživajte u životu i posvetite više vremena voljenoj osobi. U međuvremenu, polako ste zaboravili na rezultate "istraživanja" koje ste poverili prijateljima. Važno je izbeći nervnu razdražljivost i postići ravnotežu tela i duha. U protivnom - sve same neprijatnosti. Pa, birajte! Partner je do te mere izneverio vaša očekivanja da vam sve postaje smešno. "Uživate" u sitnim životnim radostima i čulnim užicima - svima za inat. Pošto ste sa porodicom u harmoničnim odnosima, lepo se osećate. Povoljan poslovni period praćen je povoljnim finansijskim stanjem. Zato, zasučite rukave. Ukoliko budete sedeli skrštenih ruku, od svega ovoga neće biti ništa i novi poslovni planovi će pasti u vodu. Nervoza i sklonost ka preteranom konzumiranju alkohola ili cigareta može dovesti do zdravstvenih problema. Prija vam romantična atmosfera uz muziku i dragu osobu. Rak ili Blizanac može vas oraspoložiti.

 

RAK LAV DEVICA
Problemi su rezultat sopstvenih strahova i projekcija. Nervirate se bez potrebe jer mislite da ste uvek u pravu. Nedostaje vam tolerancija. Mogući su bolovi u grudima i bolesti srca, mada ništa ne mora biti alarmantno. Za početak biće dovoljno da smanjite cigarete i više vremena provodite na svežem vazduhu. Morate se nekako izboriti sa ogorčenošću i opuštenije gledati na probleme. Druženje, šale, vedra atmosfera - to je ono što vam je potrebno kao hleb. Odličan period je pred vama. Vredno radite, ne obraćate pažnju na ono što ne volite. Iako ćete konkretne rezultate videti tek krajem leta, vi ste strpljivi, pa polako i uporno grabite ka cilju. Hronične bolesti vezane za konzumiranje namirnica koje treba izbegavati. Savetuje se nekakva dijeta. Strelac vam "izlazi" na pola puta. Obradovaće vas ponudom da nekoliko dana provedete na nekom romantičnom mestu. Pošto ste u pozitivnoj fazi, saveti vam nisu potrebni. Ipak, ne bi bilo suvišno napomenuti da u nekim stvarima treba da istrajete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Sve u svemu - divno se osećate. Ni Lav nije ravnodušan, ali se može desiti da sa Vodolijom započinje nov životni ciklus. Stariji sa optimizmom od izvesnih događaja puno očekuju. Imate razloga da se nadate i radujete. Posao: Donosite važnu odluku. Pod uslovom da budete energični i istrajni, ostvarićete poslovni uspeh. Da li ste se zapitali zbog čega trošite snagu i vreme na nepotrebne stvari? Naleti nervoze samo su prolaznog karaktera. Za slobodne ili one koji se tako ponašaju iznenadni fatalni susret probudiće uspavane strasti. Izbegavajte riskantne situacije, kao i započinjanje više poslova istovremeno. Sistematično završavati jedan po jedan posao. U fazi ste pravljenja planova i donošenja životnih odluka. Pošto se one kose sa vašim navikama, u početku neće biti lako. Analizirajući stvari i događaje do najsitnijih detalja, možete prevideti važne stvari. Akcenat treba staviti na suštinu, nipošto na sitnice. Okupirani ste zdravljem, pa pokušavate da uz pomoć literature nađete odgovor na neka pitanja koja vas muče.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nemate vremena da razmišljate o ljubavi. Opečeni ste lošim iskustvom, pa se plašite ponovnog poraza. Ipak, prihvatite kratak flert! Sa reči treba preći na delo. Ne odbacujte ljubav, jer će se i za vas naći prava osoba. Poželjno je malo strpljenja. Pokušajte da se distancirate od saradnika. Ne očekujete da se uvek slože sa vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema. Ovih dana funkcionišete pod snažnim emocijama, što, međutim, može dovesti i do fatalnih grešaka. Zato pojačajte oprez. Psihosomatske bolesti mogu nastati usled preosetljivosti. Niko ne može da razume vaše burne emocije i reakcije, kao ni ono što se dešava u vašoj glavi. Zabrinuti ste zbog dvoličnosti saradnika i konkurencije. Imate osećaj da vam neko radi "iza leđa". Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu. Izbegavajte alkohol i razne hemijske supstance, jer one deluju iritirajuće na vaš ionako nežan nervni sistem. Na nesanicu ne obraćajte pažnju. Prolazna je. Ljubomora je stanje pod kojim funkcionišete narednih dana.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Romantika kuca na velika vrata
Pratite trendove na pravi način
Šeron Stoun nosi "Bugati"