GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 8. 2. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Britanci "čikaju" Putina

Utakmicu ne počinjete ako znate da ćete dobiti četiri crvena kartona u 13. minutu

BEOGRAD - Srpski zvaničnici još ne mogu da veruju da iz usta političkog direktora Forin ofisa Džona Sojersa, koji tvrdi da je odluka o nezavisnosti Kosova već doneta, zvanično govori Kontakt grupa i smatraju da Britanci tako odgovaraju Vladimiru Putinu. Sumnja da je ovde ..

alt= kompletan tekst...


Pilot preživeo pad aviona kod Ugrinovaca

Avion "Utva 66", registarskog broja YU-DLL-340HP, koji je iz Zagreba leteo za Beograd, prinudno je sleteo juče nešto posle 17 sati u njivu kraj autoputa Beograd - Zagreb, u blizini Ulice 36. nove u Ugrinovcima i beogradskog aerodroma. Avionom koji je imao oznaku ..

alt= kompletan tekst...


Za zatvor Karić, Jelašić, Dinkić

Guverner NBS nije platio porez na milion evra. U MUP-u kivni zbog stopiranja afere "kofer". Ako vlada uništi PSS, sve će se vratiti na staro - ističe Vladan Batić, lider Demohrišćanske stranke Srbije

Govoriti o utaji poreza u Srbiji se ne može a da se ne pomene primer guvernera Radovana Jelašića i način na koji je kupio vilu i gde je čitava javnost svesna da je reč o utaji poreza. Prema mojim saznanjima, umesto zvaničnih trista hiljada, ta vila je plaćena milion i trista ..

alt= kompletan tekst...


Sezona hajki


Država kao basna

Nekada su lopovi krali novčanike u kojima je bilo nešto dinara. Danas kradu milione evra. I to u koferima. Zašto je to tako? Zato što su lopovi, u međuvremenu, postali eksperti. I imaju čak i svoju ekspertsku stranku. Na vlast su došli jer su imali i sopstvenu fabriku ..

alt= kompletan tekst...


Da se razboliš od novih cena lekova !

Ako obična prehlada istera iz džepa skoro 1.000 dinara, koliko para treba za lečenje neke ozbiljnije bolesti, kakva je povećana masnoća u krvi, bolest bubrega, krvnih sudova, karcinom, leukemija...

Od subote svi domaći lekovi u apotekama biće skuplji u proseku za osam odsto, dok će cene stranih lekova biti uvećane za četiri odsto. Proizvođači lekova objašnjavaju da je ovo poskupljenje akt usklađivanja cena sa cenama lekova zemalja u okruženju - Hrvatske, Slovenije ..

alt= kompletan tekst...


Gasa ima, poskupljuje 30 odsto

Razna udruženja potrošača najavljuju proteste širom Srbije i tvrde da im je ministar Mlađan Dinkić obećao da taj energent neće menjati cenu

NOVI SAD - Na krizu snabdevanja gasom napokon je stavljena tačka. Kako tvrde u "Srbijagasu", od juče je normalizovana isporuka gasa iz Rusije, što znači da se Srbiji isporučuje 10 miliona kubika ovog energenta, koliko je i ugovoreno ..

alt= kompletan tekst...


Pljačkaši hteli da se ubiju u pritvoru

Optuženi su iz trezora Delta banke opljačkali 9,5 miliona dinara i 2.250 evra, prethodno razoružavši policajca koga su s kolegom iz patrole i dežurnim radnicima banke zatvorili u trezor

BEOGRAD - Suđenje grupi optuženoj za pljačku Delta banke u Mladenovcu, 22. avgusta 2003. godine, odloženo je juče u Okružnom sudu pošto iz pritvora nisu privedena dvojica optuženih jer su, navodno, pokušali da se ubiju. Kako je saopštila sudija Vinka ..

alt= kompletan tekst...