GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 4. 2. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Ministar Dinkić tuži i presuđuje

Ministarstvo finansija na čelu sa Mlađanom Dinkićem, pored toga što je podnelo krivičnu prijavu protiv Zorana Janjuševića zbog izbegavanja plaćanja poreza, sada će, posle odluke Trećeg opštinskog suda, davati i mišljenje o ovom predmetu

BEOGRAD - Ministarstvo finansija na čelu sa Mlađanom Dinkićem, pored toga što je podnelo pretprošle godine krivičnu prijavu protiv Zorana Janjuševića zbog izbegavanja plaćanja poreza, sada će, posle skandalozne odluke Trećeg opštinskog suda, davati i mišljenje ..

alt= kompletan tekst...


Postao savetnik svom neprijatelju

Bivši načelnik beogradske policije Milan Obradović, posle smene i hapšenja, pre dve nedelje postavljen na mesto savetnika za organizovani kriminal u kabinetu načelnika Javne bezbednosti MUP Srbije Miroslava Miloševića

BEOGRAD - Bivši načelnik beogradske policije Milan Obradović (45), posle smene, premeštanja u Kuršumliju, suspenzije, pritvaranja, disciplinskog postupka, kažnjavanja oduzimanjem dela plate, ponovo je u policiji. Krajem decembra završen je disciplinski postupak protiv njega, kažnjen je novčano, ali su mu vraćeni "značka i pištolj". Obradović je, pre dve nedelje, postavljen na mesto savetnika za organizovani ..

alt= kompletan tekst...


U obračunu smrtno stradali vodnik i civil

HERCEG NOVI - Stariji vodnik prve klase Spaso (Vukadina) Raonić (41) i civil Miloš Krivokapić (54) smrtno su stradali u međusobnom sukobu, juče oko 16.45 časova, u Baošiću, na Crnogorskom primorju, saopštilo je juče Ministarstvo odbrane SCG. Krivokapićev sin Boris teško ..

alt= kompletan tekst...


Pritisak na Srbe da se isele

BEOGRAD - Specijalni predstavnik SAD za pregovore o statusu Kosova i Metohije Frenk Vizner sa saradnicima juče se odvojeno sastao sa patrijarhom Pavlom, predsednikom i premijerom Srbije Borisom Tadićem i Vojislavom Koštunicom. Poglavar SPC rekao je gostima da je 34 godine bio episkop na Kosmetu i da su mu još iz tog doba poznate namere da to područje postane etnički ..

alt= kompletan tekst...


Rekorderi po zloupotrebama

Samo protiv dva čoveka u vrhu železnice direktora Milanka Šarančića i njegovog zamenika Predraga Vukadinovića podneto je deset krivičnih prijava

BEOGRAD - Ko upravlja srpskom železnicom i ne čudi što se vozovi, lokomotive, skretnice... kupuju protivzakonito i na sumnjive načine. Samo protiv dva čoveka u vrhu, direktora Milanka Šarančića i njegovog zamenika Predraga Vukadinovića, podneto je deset krivičnih prijava, što ovu firmu svrstava u rekordere po zloupotrebama među svim javnim preduzećima. Dok je Šarančić niz od pet prijava ..

alt= kompletan tekst...