GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 31. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Već tri dana niko ne zna gde je Čume

Ni njegovo obezbeđenje ne zna gde je Ljubiša Buha, saznaje Glas. Advokat Stevan Protić kaže da nije pobegao i da je "tamo gde može da ode". Ni majka ne može da kaže gde joj je sin

BEOGRAD - Zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume nestao je pre tri-četiri dana. Čak ni njegova najbliža familija, niti obezbeđenje ne znaju gde se on nalazi - saznaje Glas iz izvora bliskih jednom od četvorice zaštićenih ..

alt= kompletan tekst...


Država i građani

 

Privredne kriminalce u zatvor

U Srbiji se govori o svemu, osim o ekonomiji i napretku zemlje. Politička podjarmljenost preneta je i u ekonomsku sferu, pa je našim vlastima, od Tadića, preko Koštunice, do Draškovića, najznačajniji ekonomski ..

alt= kompletan tekst...


Alo, brate, ovde Zabela, al' nas ometaju!

Država će uložiti oko 600.000 evra da u četiri zatvora uvede sisteme za ometanje mobilne telefonije

BEOGRAD - Ministarstvo pravde Srbije i zvanično je odlučilo da onemogući organizovanim kriminalcima, pritvorenicima i osuđenicima bilo kakvu komunikaciju mobilnim telefonima sa spoljnim ..

alt= kompletan tekst...


Inspektori kreću u lov na pušače

Počinje ozbiljna kontrola primene Zakona o zabrani pušenja u zatvorenom prostoru

Zakon o zabrani pušenja u zatvorenom prostoru "stupio je na snagu" još 1995. godine, a do sada je bio samo "mrtvo slovo na papiru" jer kako su kazne za prekršioce bile simbolične, skoro ni u jednoj firmi ovaj zakon ..

alt= kompletan tekst...


Gorski balsam - smrt za bolest

Istoričar Dragomir Anđelković posvetio deceniju života proučavanju isceliteljskih svojstava, mumija - planinske smole poznate još drevnim civilizacijama

U obilju prirodnih lekova postoji jedan koji je hiljadama godina korišćen kao eliksir mladosti, lek za prelome kostiju, opekotine, bolesti creva i stomaka, bubrega, jetre, endokrinog sistema, pa čak i za lečenje ..

alt= kompletan tekst...


Kočnice zaustavile ali nisu blokirale voz

Jedan od najboljih poznavalaca barske pruge Miloš Marković, koji je 25 godina obučavao mašinovođe, za Glas tvrdi da su vazdušne kočnice morale da drže kompoziciju bar pola sata

UŽICE - Miloš Marković iz Užica, koji je 25 godina instruktor mašinovođa na barskoj pruzi i koji je jedan od najboljih poznavalaca ove pruge, tvrdi u izjavi za Glas da su samo vazdušne kočnice kojima ..

alt= kompletan tekst...