GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 29. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Policajci štrajkuju 9. marta

Ukoliko zahtevi Nezavisnog sindikata policije (NSP) za povećanje plata ne budu ispunjeni, u Srbiji će, prvi put u njenoj istoriji, biti održan štrajk pripadnika MUP-a, i to simboličnog datuma

BEOGRAD - Ukoliko zahtevi Nezavisnog sindikata policije (NSP) za povećanjem plata ne budu ispunjeni, u Srbiji će, prvi put u njenoj istoriji, biti održan štrajk pripadnika MUP-a, i to simboličnog datuma - 9. marta ..

alt= kompletan tekst...


U službi Bogu i rodu

 

Opstaćemo na Kosovu!

Protekle godine za naš srpski narod, za našu Svetu Crkvu i posebno za Eparhiju raško-prizrensku i kosovsko-metohijsku, bile su izuzetno teške, stradalne i mučeničke. Sukobi, krvoprolića, progoni, bežanja ..

alt= kompletan tekst...


Uspeo u Americi, u Srbiji - na čekanju

Fizičar Čedomir Petrović ime u naučnim krugovima stekao zahvaljujući otkriću i razvoju novih materijala vazanih za fiziku kondenzovanog stanja

BEOGRAD - Da je lakše postati priznati američki naučnik nego član srpskog Društva fizičara ukazuje primer našeg fizičara Čedomira Petrovića. Mada je on jedan od najčešće citiranih fizičara u Sjedinjenim Američkim ..

alt= kompletan tekst...


Đogo nije Mladićev jatak

Otac se teško kreće i retko izlazi iz kuće. Zbog pritiska na našu porodicu, i majka ostala bez posla - kaže za Glas Jelena Đogo, ćerka uhapšenog pukovnika VRS Jova Đoga

BEOGRAD - Pripadnici Ubpoka uhapsili su još u sredu penzionisanog pukovnika Vojske Republike Srpske Jovu Đoga, a u petak uveče istražni sudija Okružnog suda u Beogradu produžio mu je pritvor - potvrdila je ..

alt= kompletan tekst...


Za uvredu, bije ko od šale

Ivica Dragutinović nokautirao španskog komičara koji mu se rugao što je sa Balkana

Poznati španski komičar Sezar Kadavalo loše se proveo kada je pokušao da se našali na račun našeg reprezentativca Ivice Dragutinovića. Defanzivac Sevilje, ne znajući da je u pitanju obična šala, propisno je komedijaša ..

alt= kompletan tekst...


Devojčica ranjena u pucnjavi

Meta je bio Nikšićanin Veselin Pejović Peka koji, kako saznajemo, navodno ne zna zašto se našao na meti napadača u petak uveče

NIKŠIĆ - Dvanaestogodišnja Nikšićanka Milica Đokić ranjena je u petak uveče u centru Nikšića kada se slučajno našla u blizini vatrenog obračuna u kom je, prema nezvaničnim saznanjima, Miloš Radulović (26) pucao ..

alt= kompletan tekst...