GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 28. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Rusi nude Srbiji jeftiniji gas

Potpredsednik "Gazproma", ponovo premijeru Vojislavu Koštunici i predsedniku Borisu Tadiću ponudio investicije u skladište gasa Banatski Dvor i gasovod Niš-Dimitrovgrad

BEOGRAD - Isporuke gasa Srbiji od juče su povećane za manje od milion kubika gasa dnevno, a od ponedeljka vaša zemlja trebalo bi da dobija deset miliona kubika, što je vraćanje na redovne isporuke ovog energenta ..

alt= kompletan tekst...


Vlada odlučila da proda "Mobtel"

BEOGRAD - Vlada Srbije u najkraćem mogućem roku raspisaće tender za izdavanje licence za novog mobilnog operatera. Na sinoćnjem sastanku predstavnika Vlade Srbije sa potpredsednikom Vlade Austrije Hubertom Gorbahom, na kojem je traženo rešenje za aktuelnu situaciju u "Mobtelu", srpska vlada je "ponudila ..

alt= kompletan tekst...


Gorivo ponovo skuplje, cene odoše u nebesa

Naftne kompanije, među kojima je i prvi put Naftna industrija Srbije, zapretili Vladi Srbije da će obustaviti redovnu isporuku goriva, ukoliko podizanje akciza ide na njihovu štetu

BEOGRAD - Zbog najnovije odluke Vlade Srbije da poveća akcize na naftne derivate, gorivo će narednih dana ponovo poskupeti za oko dinar po litru. Pre samo pet dana, naftni derivati poskupeli su za u proseku ..

alt= kompletan tekst...


Specijalci hapsili guske!

Zbog opasnosti od ptičjeg gripa i sprečavanja surovosti prema životinjama, posle zabrane Gusanijade u Mokrinu guskarima ostalo da se sećaju dana kad je šorovima letelo perje

ZdruŽene snage MUP-a Srbije i Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu izvele su pre nekoliko dana uspešnu akciju u vojvođanskom selu Mokrin. Brzom i efikasnom intervencijom na lokaciji ..

alt= kompletan tekst...


Sale na debiju razbio Makabi

Najvažnije da sam u novi posao ušao trezvene glave, bez emocija, sa svešću da još nisam postao trener

Jedan od najboljih košarkaša Evrope svih vremena vratio se na parket kao trener Armanija, a bolji debi nije ni mogao da poželi: Aleksandar Đorđević je u Milanu razbio trenutno najbolju ekipu na Starom ..

alt= kompletan tekst...


Policajac osuđen zbog ubistva

Komnenović posle tragedije pokušao da se ubije, a veštaci utvrdili da pokušaj nije bio lažiran

BEOGRAD - Ivan Komnenović (22), policajac saobraćajne policije SUP-a Beograd, zaplakao je pošto je čuo da je osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva kolege Aleksandra Matića (20) 18. marta ..

alt= kompletan tekst...