GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 25. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVANBIKBLIZANCI
Uspešni ste u svemu čega se latite, možda i više nego što ste zaslužili, budući da ste bili zlobni. Iskoristite to konstruktivno. Napokon možete da predahnete. Putovanja su tek pred vama. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, obuzdajte se jer ni vaš život nije baš tip-top.Ovih dana do izražaja dolazi vaša ambicija, pa ne bi trebalo da vas čudi ako vam neko ponudi rukovodeći položaj ili kakvo unapređenje. Sve to će pojačati potrebu da dokažete sopstvenu vrednost. I nezasluženo, nadajte se uspehu. A ljubav? Mlađi konačno rešavaju emotivnu zbrku, ostali - status nepromenjen.Skloni ste ozbiljnijem učenju, tačnije proširivanju saznanja. Odličan period za uspeh u sferi filozofije, religije, prava, ali i za putovanja. Iako vam to nije svojstveno, imate želju da se do kraja udubite u problematiku. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti.

 

RAKLAVDEVICA
Samoća vam prija tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite, budući da svi ovih dana žele da se druže sa vama, napuniti baterije i bićete kao preporođeni. Ispoštujte zahtev organizma. On vam poručuje da ste se umorili, kako fizički, tako i mentalno. Šetnja u prirodi po hladnoći mogla bi da vam prija.Na okolinu delujete magnetično, što ne znači da treba da preterujete sa željom za dominacijom i mudrovanjem, jer to niko ne voli, a ne priliči vam. Pred vama je puno prijatnih zbivanja koja, na prvi pogled, ne obavezuju. Ako napravite pravi izbor, očekuju vas prijatni trenuci.Sve to što danas preživljavate je bolno, ali i korisno. Lekcija koju ste propustili ili vešto izbegavali mora da se nauči. Pokušajte da iz događaja izvučete pouku za budućnost. Nekšto je kristalno jasno, samo vi ne želite to da vidite. Možda zašto što biste se bolje osećali da niste znali na čemu ste.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Danas, kao i ovih dana, oslanjate se na intuiciju, ali ste zato nervozni, što vam je nekako logično. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, a ono što se tiče nerava pokušajte da ublažite. Vi ste stara čekalica, a čekanje se isplatilo.Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju, a i vi volite da ste "nadležni". Okolina se najzad uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno u svojoj nadmenosti i nadobudnosti. Prvi utisak može da prevari, a vi umete da se popravite. Stiže obećani dobitak.Izuzetno uspešan i kreativan dan za sve više tipove ovog znaka. Šta god radili, radićete s voljom i lakoćom. Vodite računa da ne preterate s maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Problemi s kožom u vidu alergije ili nekakve reakcije su na nervnoj bazi.

 

JARACVODOLIJARIBE
Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom za koje ste već zaboravili kako izgledaju. Oni koji su bili sami, upustiće se u novu vezu. Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka harmoniji na tom planu.Umor, loše raspoloženje i loše zdravlje tiču se hroničnih problema koje niste na vreme registrovali. Ne forsirajte se, već činite isključivo ono što vas ne opterećuje. Pokušajte da činite ono što vas ne zamara. Shvatite da smo kao ljudi ograničeni. Ne rasipajte novac.Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega što ste sigurni da hoćete. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život i smanjite sitne poroke (hranu, cigarete, na primer). Da li ste razmišljali o tome da se malko bavite i sportom?

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za sredu
 


     


FastCounter by LinkExchange