GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 25. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Dragan Stojković, predsednik "crveno-belih", protiv rasprodaje na "Marakani"

Piksija boli glava od ponuda

- Potencijalni odlazak Mladenovića nikako ne treba dovoditi u vezu sa sukobom sa Trajkovićem. Reč je o tome da smo njega dobili za džabe, a imamo priliku da zaradimo
- Ne znam zbog čega su klubovi navalili na naše igrače. Svi hoće odmah, niko neće da sačeka leto. Ne znam, izgleda da su navikli da ovde kupuju kada hoće i koga god hoće
- Čuo sam, a i pročitao u novinama, da je sneg u Tokiju, tako da može doći do izvesnih problema. Ipak, verujem da će sve biti u redu i da će Suzuki stići na vreme

Vest Hem se otvorio za Nikolu Žigića sa 10,2 miliona, Monako za Aleksandra Lukovića za dva miliona evra, ali čelnici Crvene zvezde nisu poklekli pred astronomskim ponudama stranih klubova.
Međutim, sada su na meti neki novi igrači, preciznije Dragan Mladenović. Reprezentativni vezista ima takav dogovor sa "crveno-belima" da u slučaju zadovoljavajuće ponude, bez problema može da napusti "Marakanu".

Bugari novinari izmislili intervju

Valter Zenga je za bugarske medije izjavio kako već mesec dana ne priča sa srpskim novinarima, što je začudilo sve na "Marakani".
- To je dezinformacija. Čuo sam se sa Zengom, koji je bio veoma iznenađen. On mi je preneo da su ga samo pitali za nekog Janeva. To je, očigledno, izmišljen intervju - tvrdi Stojković.

- Tačno je da su nas kontaktirali pojedini klubovi sa Istoka i Zapada, ali ne bih o imenima. Mogu samo da kažem da je jedan od njih iz Katara. Međutim, njegov potencijalni odlazak nikako ne treba dovoditi u vezu sa sukobom sa Trajkovićem. Naime, radi se o tome da smo Mladenovića dobili za džabe, a imamo priliku da zaradimo. Takođe, smatramo da njegovim odlaskom ekipa ne bi oslabila pošto na toj poziciji imamo odgovarajuće zamene. Inače, dobro je što na pripremama ima varnica. Znam to iz iskustva, mada ne bi trebalo tako nešto da se ponavlja.

Piksi je prosto iznenađen koliko inostrani klubovi pokazuju interesovanje za igrače Zvezde:
- Vest Hem je za Žigića stvarno ponudio ekstra cifru. Nije bilo nimalo lako reći "ne", ali presudili su isključivo sportski motivi. Hoćemo da vratimo trofeje na "Marakanu", a bez Žigića bi to bilo veoma teško. Za Lukovića me, takođe, boli glava. Monako je prodao Evru Mančester junajtedu, tako da im je bio potreban levi bek. "Kneževi" su bili zaista izdašni, ali... Sve je ostavljeno za jun. Ne znam zbog čega su sada navalili. Svi hoće odmah, niko neće da sačeka leto. Ne znam, izgleda da su navikli da ovde kupuju kada hoće i koga god hoće.

Što se tiče dolaska Japanca, Takajuki Suzuki je krenuo iz Tokija, preseda u Milanu, a negde oko 22 časova trebalo bi da sleti na surčinski aerodrom.
- Čuo sam, a i pročitao u novinama, da je sneg u Tokiju, tako da može doći do izvesnih problema. Ipak, verujem da će sve biti u redu i da će Suzuki stići na vreme. On će potpisati na dve godine, a njegov transfer nije u paketu sa japanskom TV kućom, što ne znači da oni nisu zainteresovani za saradnju. Suzuki je univerzalac. Iako je napadač, može da igra i iza špiceva i po desnom boku. Dobar je, izuzetno pokretljiv, snažan... U Japanu ima još takvih igrača, ali to ostavljamo za leto - zaključio je Stojković.

Zvezda - Omonija 1:1

Zvezda ni u drugom pokušaju nije ostvarila prvu pobedu na pripremama u Aja Napi. "Crveno-beli" su protiv Omonije odigrali remi 1:1 (1:1), a strelac je bio Luković u 31. minutu sa bele tačke. Meč je počeo minutom ćutanja zbog nesreće u Crnoj Gori.

Pojačano obezbeđenje

Na "Marakani" su ekspresno uveli dodatno obezbeđenje zato što se jedan "građanin" preksinoć neometano šetao po službenim prostorijama Crvene zvezde. Naime, neidentifikovana osoba zaobišla je čuvara na ulazu, popela se stepenicama do prostorija i zakucala na vrata generalnog menadžera "crveno-belih" Stevana Stojanovića koji je još bio u kancelariji. Dragan Stojković, predsednik Zvezde, nije časio časa, već je odmah angažovao privatno obezbeđenje, kako se ovakvi incidenti ne bi ponovili.

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Piksija boli glava od ponuda
Agresijom do finala
Franc Bekenbauer odložio posetu
Antiglobalisti u akciji
Trejsi Mekgrejdi 40 poena manje od Brajanta
Svetislav Pešić odbio funkciju selektora
Stop Ivanovićevoj i Đokoviću
 


     


FastCounter by LinkExchange