GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 19. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Stručnjaci Instituta iz Vizbadena nisu otkrili ništa novo o ubistvu premijera, prema dokazima koji su im dostavljeni

Nigde nema trećeg metka

Prema nalazu iz Vizbadena, na Đinđića i Veruovića pucano je sa razdaljine od oko 130 metara, brzine zrna kojima su pogođeni je slična, što dokazuje da je na njih pucano iz istog oružja. Prema rekonstrukciji, drugi hitac pogodio je Đinđićevog telohranitelja Milana Veruovića koji je stajao na manje od tri metra razdaljine.

BEOGRAD - Eksperti Instituta za kriminalističku tehniku iz Vizbadena potvrdili su nalaz domaćih veštaka, po kome je premijer Zoran Đinđić ubijen 12. marta 2003, hicima iz zgrade u Ulici admirala ..

alt= kompletan tekst...


SKANDAL: Rukovodstvo JP "Železnice Srbije" kupilo 35 novih automobila za oko 400 hiljada evra

Putnicima krševi direktorima limuzine

Bez PDV-a za 26 "škoda fabija" plaćeno 222.300 evra, za sedam "oktavija" 104.510 evra, dve limuzine "škoda super B" - 46.380 evra. Nekoliko vozila stiglo, ali su sakrivena na parkiralištu unutar poslovne zgrade

BEOGRAD - Poslovodstvo JP "Železnice Srbije", posle protivzakonite kupovine krntija od vozova, odlučilo je da sebe počasti sa 35 novih limuzina, saznaje Glas, po ceni koja iznosi oko 400 hiljada ..

alt= kompletan tekst...


Radnici kragujevačke fabrike "Zastava oružje" spremaju spot o lažnim obećanjima ministara

Dinkić prevario oružare

Maja prošle godine obećana finansijska podrška, a Velja Ilić je izjavljivao da je fabrika dobila kredit za podsticaj proizvodnje od 75 miliona dinara

KRAGUJEVAC - Kragujevački oružari ovih dana ponudiće svim televizijskim kućama u Šumadiji, a i šire, spot sa obećanjima ministara o finansijskoj podršci oporavku fabrike "Zastava ..

alt= kompletan tekst...


Zašto je Malteški red vitezova organizovao susret Vujanovića i pape Benedikta džvi

Nezavisnost trampe svetinjama

- Malteški vitezovi, prema tvrdnjama crnogorske opozicije, žele da se dokopaju desne ruke sv. Jovana Preteče i Krstitelja, dela (častice) Časnog krsta na kojem je Hristos raspet, i Čudotvorne ikone Bogorodice Filermske

BEOGRAD/CETINjE - Malteški red vitezova želi da se dokopa dragocenih svetinja - desne ruke sv. Jovana Preteče i Krstitelja, dela (častice) Časnog krsta na kojem je Hristos raspet, i Čudotvorne ikone Bogorodice ..

alt= kompletan tekst...


Posle garancija Rusije za privremeno puštanje na lečenje, čeka se odluka Tribunala

Milošević u Moskvi već iduće nedelje?

Institut "Bakulin" spremno dočekuje pacijenta koji bi non-stop bio pod video nadzorom. Dozvole za posetu Mire Marković i brata Borislava isključivo u nadležnosti Haga

BEOGRAD - Ukoliko Tribunal pozitivno odgovori na garancije koje je zvanična Moskva dala za privremeni boravak Slobodana Miloševića u Moskvi, on bi već početkom iduće nedelje mogao da se podvrgne lečenju ..

alt= kompletan tekst...