GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 15. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Viceguverneru Dejanu Simiću i direktoru SPS-a Vladanu Zagrađaninu određen pritvor do 30 dana

Izraelci smestili i guverneru Jelašiću

- Anđelković: Možda postoje snimci Zagrađanina i ljudi iz KEB, ali to ne pokazuje da je Simić hteo da uzme novac. Kada sam sudiju pitao na osnovu kojih dokaza određuje pritvor, on je odgovorio da ima dokaze kao beton i da su to svedočenja ljudi

BEOGRAD - Viceguverneru Dejanu Simiću i direktoru SPS-a Vladanu Zagrađaninu, koji su optuženi za primanje i davanje mita od 100.000 evra, juče, rano ujutro, određen je pritvor od 30 dana, posle saslušanja pred ..

alt= kompletan tekst...


Prošle godine cene nekontrolisano rasle, a ni ove neće biti bolje

Zateži kaiš

- Drastičan rast cena lokalnih komunalnih usluga, od javnog prevoza koji je samo u Beogradu poskupeo za više od 100 odsto, pa do centralnog grejanja i struje, doprineli da se ionako plitak džep većine građana dodatno istanji

Prošlogodišnja inflacija, koja se zvanično zaustavila na oko 17 procenata, bila je, kao što je poznato, najveća u Evropi, ali to i ne bi bilo toliko strašno da se teret povećanja cena nije sručio mahom na najsiromašnije ..

alt= kompletan tekst...


Damir Dokić ispričao Australijancima da je Jelenu ostavio na miru za iznos koji je ona odredila

Odrekao se ćerke za milion dolara

Nas dvoje imamo potpuno različite poglede na svet. Nisam više sposobna da živim i radim uz njega, rekla je Jelena Dokić

Iako je u većini slučajeva odbijao da priča za (domaće) medije, Damir Dokić, otac poznate teniserke, otvorio je dušu za australijski dnevnik Dejli telegraf, kome je priznao da je napuštanje Australije (2001. godine) u stvari ..

alt= kompletan tekst...


Mika Vlaović (DSS), sa nižem obrazovanjem postao član UO javnog preduzeća

Osnovac u Upravnom odboru

BEOGRAD - Mika Vlaović, poslanik DSS-a u Skupštini Srbije, koji je prvi obelodanio da mu je Bogoljub Karić nudio novac za prelazak u njegovu stranku i otvorio temu o korupciji u parlamentu, verovatno je i prvi čovek ..

alt= kompletan tekst...


Tragična nesreća na proslavi pravoslavne Nove godine u Nišu

Mladić poginuo na Cecinom koncertu

Bratislav Savić propao kroz nadstrešnicu od pleksiglasa na ulazu u trgovački centar "Podzemni prolaz" i zadobio povrede glave od kojih je odmah preminuo

NIŠ - Bratislav Savić (31) iz sela Biljeg u opštini Merošina, poginuo je u petak oko ponoći, za vreme proslave pravoslavne Nove godine na Trgu kralja Milana. Savić je propao kroz nadstrešnicu od pleksiglasa ..

alt= kompletan tekst...