GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 14. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu

 

OVANBIKBLIZANCI
Slobodni Ovnovi biće žrtva svojih najbližih prijatelja. Ovoga puta u pitanju je sastanak na slepo, koji ugovaraju iz najbolje namere. Stavite na papir svoje želje i mogućnosti i počnite sa njihovim ostvarivanjem jer imate mnogo šansi, ali vas koči vaša neorganizovanost. Onima iz druge dekade znaka slučajni susret zapaliće ponovo stare strasti.Ovih dana vraćaju vam se dugovi za neka davno učinjena dobra dela. Vi ste odavno na to zaboravili, ali "dužnici" nisu. Pomalo ste se ulenjili, ali ne toliko na poslu koliko u društvenom i ljubavnom životu. Nećete ni primetiti da vam šanse prolaze nepovratno. Otvorite oči i bacite se u akciju. Manje kolača.Iako ste prestali da očekujete da se stvari na poslu mogu da promene, to će se ipak dogoditi. Kolotečinu može da prekine i promena na gore. Oprezno! Odjednom ste shvatili da život i nije tako težak kao što ste mislili i ovaj optimizam vam pomaže da brže ostvarite svoje planove. Možda se ne osećate sasvim dobro, ali to je zbog vremena.

 

RAKLAVDEVICA
Za one Rakove koje očekuje polaganje ispita ili kakva druga provera u vezi s poslom i karijerom povoljan je period. Ako se bavite trgovinom ili ugostiteljstvom moguća je poseta inspekcije. Guše vas stari prijatelji i porodica, ne znate kako da se izvučete. Ako ne možete da im kažete "ne", ko vam je kriv. Obradujte partnera poklonom i nežnim rečima. Kupite i sebi nešto.Od partnera dobijate i poklone i pažnju. Veza kao da ponovo cveta. Poslovi su u punom zaletu i pokazuju težnju ka profitu. Društveni život zato trpi, ali nemate želju da ikoga viđate, viđanja radi. Treba vam intelektualni izazov.Kolektivna događanja ili manifestacije koje zahtevaju vaše prisustvo, čine vam se smarajuće. Pa možda ćete ih i izbeći ako smislite dobar izgovor. Preterano ste zabrinuti za porodicu, a sve će se lepo završiti i zato čuvajte svoje živce. Prepustite bliskim osobama da same rešavaju svoje problem, osećaju se kadrim. Šetajte.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Novi poslovi, u koje ulazite sa primetnim entuzijazmom, idu korak napred, dva koraka nazad, pa dva napred, jedan nazad i tako je već druga nedelja. Budite ambiciozniji u ostvarivanju svojih planova jer imate mnogo šansi da imate mnogo bolji život. Nemojte verovati svim ljudima jer vam jedna osoba, vama bliska, ne govori istinu. Više šetajte.Srećni ste, zadovoljni, mada nemate mnogo razloga za to, ali i nemate danas problema, pa ste i zbog toga zadovoljni. Prihvatite poziv prijatelja za izlet van grada, bez obzira na lenjost. Odnosi sa partnerom variraju po principu vruće hladno i obratno. Prekinite tu igru "ja tebi-ti meni" niste deca! Uzrok glavobolje može biti i oslabljeni vid.Iznenadni dobici ovih dana idu vam od ruke. Bilo da se radi o dugovanjima na koja ste zaboravili bilo da je u pitanju dobitak na kladionici. Reorganizujte život da biste više uživali u životu jer ovako se sve svodi na rad i ludačku trku. Osoba izdaleka očekuje da se javite i izgovorite nekoliko nežnih reči. Kupite sebi nešto lepo.

 

JARACVODOLIJARIBE
Ma koliko se trudili da izbegnete novčane izdatke, nećete uspeti. Možete imati posla s majstorima jer su mogući kvarovi u kući. Čas mislite jedno, čas drugo, nestalni ste i nestabilni, što nervira partnera, pa danas razmislite šta zapravo hoćete. Može se desiti da idete sledeće nedelje na put, pa počnite s pripremama. Biće lepo.Trebalo bi da se, ako ikako možete, uzdržite od svađa sa ukućanima, a to važi i za najbliže saradnike. Kontrolišite razdražljivost. Iznenada, baš kada ste se najmanje nadali, stiže pismo izdaleka, sa lepim vestima, pa čak i pozivom za putovanje. Nemojte odmah reći ne, već razmislite. Zar ne primećujete osobu iz vaše bliže okoline?U vama je proradila ljubomora, bilo da je žrtva partner ili kolege ili prijatelji, danas ćete teško pobeći od ovog osećanja. Ako preterate, očekuje vas razmišljanje o tome ili griža savesti. Vreme je da odlučite na koju ćete stranu. Razmišljajte najzad više o sebi jer imate niz lepih prilika. Počnite zdravije da se hranite.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za subotu
Iz ženskog ugla: Novogodišnja ljubav
Iz muškog ugla: Novogodišnja ljubav
Šta žene kažu, a šta misle
Olabavite malo da bi vam veza donela više radosti
 


     


FastCounter by LinkExchange