GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 3. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Moda

Nijanse lista

Tamnozelene nijanse prirode, lepota i elegancija, kompleksnost ukusa. Sve to je zajedno, uobličeno i izrazito kreativno obojeno bilo je "servirano" u prošlonedeljnom modnom performansu "gorkog lista". Modni događaj, pod nazivom "U sazvučju", održan je u Kristalnoj dvorani beogradskog hotela "Hajat", gde je tajna pelinkovca "gorki list" bila otkrivena na nekoliko nivoa.

Veče je počelo multimedijalnim scenskim performansom, sa Anom Sofrenović u glavnoj ulozi - glumice, pevačice, plesačice, a prisutni su bili pozvani da oslušnu i dožive gorko-slatki šmek simbolično oživljen rečima pesme Žaka Prevera "Jesenje lišće". Posle performansa, usledio je zvaničan, ali ne manje umetnički deo - uručivanje novouspostavljene nagrade za umetničko stvaralaštvo "Gorki list Creativity Award 2005".

Ovom prilikom nagrađeni su ljudi koji su najzaslužniji za prepoznatljivost ukusa, kvaliteta i imidža koji nosi "gorki list" i koji su ga učinili "jedinim pravim", a to su Mira Nedeljković, Branko Lukić, voditelj RTS-a Jovan Memedović, umetnički fotograf Nebojša Babić i reditelj Miloš Đukelić.

A. S. K


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Moda: Nijanse lista
Moda: Džins kao statusni simbol
 


     


FastCounter by LinkExchange