GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 3. 1. 2006.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVANBIKBLIZANCI
Godina vam počinje aktivno, u stalnom ste pokretu iz straha da se ne suočite sami sa sobom. Strah vas je od toga na šta sve možete da naiđete u tom slučaju. Pošto ste zamišljeni, vodite računa o tome kako se ponašate u saobraćaju jer samo oprezno postupajući možete izbeći nezgode.U večitoj potrazi za vrednostima, može se lako dogoditi da grešite. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje ste vi u poslednje vreme zanemarili. Ukoliko niste u formi, jedan od uzroka potražite u neadekvatnoj ishrani. Menjajte navike.Da vam je lako - nije. Šta da se radi kad je tako kako i mora da bude posle burnih dana slavlja. Nagoveštaj promena vidite svuda oko sebe. Savladajte neraspoloženje i prihvatite činjenicu da su promene neophodne ukoliko želite da napredujete. Zdravlje je na udaru, pa povedite računa i o tome.

 

RAKLAVDEVICA
Danas vam prija samoća jer u njoj tražite odgovor na probleme vezane za preterivanje proteklih dana. Preispitujete konkretne postupke i snove jer, iako mislite da sve radite sjajno, činjenice ukazuju na to da negde grešite. Teško je prihvatiti saznanje da vaš život ni malo nije idealan, ali ako je za utehu, niko nije savršen. Kroz krizu rastete i jačate.Poželjno je biti manje spontan, a više razuman, ako želite da spasete odnose sa prijateljima i voljenom osobom. Njih su počele da zamaraju vaš neumesne šale jer jednostavno na njih nisu navikli. Morate uvek imati na umu ko je pred vama, jer u protivnom slede ozbiljne svađe. Nervoza.U fazi ste promene statusa i rešavanja statusnih pitanja. O čemu je reč - individualno je, odnosno zavisi od konkretne situacije. Posao vam mnogo znači, ali on, nažalost, mora da trpi jer vam okupiranost problemima druge vrste odvlači pažnju. Ne možete da se rastrgnete na više strana, čak i da to hoćete, niste taj tip.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Spremite se za iznenađenja iz inostranstva i planove o tome da negde otputujete. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite na njih ozbiljniju pažnju. Radi se o nekoj vrsti nekontrolisanih postupaka koji se reflektuju na zdravlje. U čemu to preterujete? Svađi, hrani, piću... Bilo je svega previše ovih dana.Odličan je momenat da počnete da zarađujete na stvarima u koje ste dugo ulagali i raduje vas takav početak godine. Pošto se radi o tuđem novcu, verovatno ćete biti posrednik i iz toga profitirati. Sa partnerom je bolje "delati" nego se svađati. Ako ono prvo izostane, neka izostane i ovo drugo. Zbog nečega ste zabrinuti.Povedite više računa o sopstvenom ponašanju pošto, iz nepažnje, možete postati žrtva skandala. Lako vam se pripisuje i ono za šta uopšte niste krivi. Sa partnerom se ponašajte kao sa kristalnom vazom - osetljiv je, pa lako može da "pukne". Loše okolnosti možete ublažiti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.

 

JARACVODOLIJARIBE
Jarčevi se trenutno loše osećaju. Šta da se radi kad na njih sve deluje više nego na pripadnike ostalih znakova, pa i bančenje. Na udaru će ovog puta neće biti zdravlje, već posao; ako ne uložite krajnji napor ni polovinu planova nećete ostvariti. Neki od vas u novu godinu ulaze i sa novim poslom.Zabrinuti ste zbog problema s decom i voljenom osobom. To se odražava na srce, pa možete imati smetnje sa krvnim pritiskom ili glavobolju. Ne preduzimajte ništa odlučnije o tome ako ne znate o čemu se radi. Smirite se i smanjite aktivnosti. Neka oni koje volite počnu malo više da vole vas i biće sve u redu.Novonastali događaji unutar porodice zahtevaju konfrontaciju. Umesto što se nervirate, preduzmite konkretne poteze. Potisnuta osećanja dovode do psihosomatskih bolesti i problema digestivnog trakta. Stoga je poželjno pripremiti okolinu na vreme, ako već nameravate da je nečim šokirate.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Moda: Nijanse lista
Moda: Džins kao statusni simbol
 


     


FastCounter by LinkExchange