GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 28. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Posle informacije objavljenje u Glasu javnosti da "guverner Jelašić neće Ruse u Srbiji", reagovala ruska konvers grupa

Rusija nudi milijarde Srbiji

Posebno naglašavamo da je učešće ruske države u strukturi vlasništva ove grupe 14,6 odsto, što nesumnjivo daje težinu samoj Grupi. Do ključnog nesporazuma došlo je zbog toga što je NBS u svom rešenju posmatrala i ocenjivala bonitet samo jedne banke - Konvers banke, kao sticaoca, a bila je u obavezi da sticaocem smatra svih pet banaka, dakle ukupnu Grupu

Otvoreno pismo
Povodom teksta objavljenog u vašem listu pod naslovom "Guverner Jelašić neće Ruse u Srbiji", a u kome se eksplicitno pominje Konvers grupa, Advokatska kancelarija Milorada M. Bojovića, kao ovlašćeni punomoćnik i zastupnik Konvers grupe iz Moskve, izjavljuje:
Naša advokatska kancelarija zastupa i predstavlja interese "Konvers grup holding", finansijske grupe koja ujedinjuje banke Rusije i Evrope, a u svom sastavu ..

alt= kompletan tekst...


Poreska uprava već više od godinu dana pokušava da pronađe nepravilnosti u našoj kući

Neuspeli pokušaj
uništavanja Glasa i Kurira

Obaveštavamo građane Srbije da će dnevni listovi Glas javnosti, Kurir i Start, odnosno svi zaposleni u tim redakcijama, i dalje časno obavljati profesionalne zadatke i objavljivati sve informacije koje su od interesa za Srbiju i njene građane

BEOGRAD - Poreska uprava (PU) već više od godinu dana pokušava da pronađe nepravilnosti u radu dnevnih listova Glas javnosti i Kurir, kao i kod njihovog pokretača ..

alt= kompletan tekst...


Na šalterima PIO fonda gužve tek počele, a prijavljivanje je do 14. januara

Redovi zbog rupa u stažu

Iako je poslednji dan za predaju zahteva 14. januar (subota), zbog predstojećih praznika filijale PIO fonda nekoliko dana neće raditi

BEOGRAD - Do isteka roka za povezivanje staža, koji je počeo 14. oktobra, ostalo je još svega nekoliko dana. Iako je poslednji dan za predaju zahteva 14. januar (subota) ..

alt= kompletan tekst...


Srbin Željko Klincov od dede masona nasledio sanduk sa relikvijama od neprocenjive vrednosti

Iskopao kamen s Božjim potpisom!

U zakopanom kovčegu, na imanju njegovog pokojnog dede, pored neobrađenog kamena, bile i tri zlatne krune od po pet kilograma. Ispisani simboli na njima stariji su od civilizacije i delo su samog Boga, tvrdi

Željko Klincov, privatnik iz Sremske Mitrovice, jedan je od retkih Srba kome se ostvario san o zakopanom blagu. Ovaj tridesetsedmogodišnjak, po majčinoj liniji, potomak poznatih plemićkih porodica Mozer i Dorn, tvrdi da je nasledio sveti kovčeg, koji je ranije bio u posedu cara Davida i Isusa Hrista. U kovčegu, koji se nalazio zakopan na imanju njegovog pokojnog dede, pronašao je neobrađeni kamen i tri krune od 24-karatnog zlata. Na kamenu su, tvrdi za Glas - ispisani simboli koji su stariji od ljudske civilizacije i delo su samog Boga ..

alt= kompletan tekst...


Odbor za bezbednost raspravljao o tajnom izveštaju obaveštajne agencije

BIA ne pregovara s Ratkom Mladićem

Rade Bulatović tvrdi da služba ne zna gde su haški begunci, niti da postoji rok za njihovu predaju

BEOGRAD - Prvi čovek obaveštajne agencije Rade Bulatović negirao je juče u skupštinskom Odboru za bezbednost da BIA zna gde se kriju haški begunci, da se sa njima pregovara ..

alt= kompletan tekst...