GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 28. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Koliko košta odbornik

KIKINDA - Predsednik kikindskih socijalista Stevan Grbić saopštio je novinarima da je pred poslednju sednicu Skupštine opštine jednom odborniku SPS-a ponuđeno 5.000 evra da ne prisustvuje zasedanju lokalnog parlamenta kako bi u najvećoj severnobanatskoj opštini bila uvedena prinudna uprava.

Na taj način Kikinda se priključila većem broju gradova u kojoj je realizovano ili pokušano podmićivanje odbornika i poslanika u mutnim političkim rabotama. Ostalo je nejasno kome je od troje odbornika SPS-a ponuđen mito jer Grbić nije imenovao stranačkog kolegu, a takođe nije precizirao ko je kome nudio novac.

Govoreći o ovoj vrućoj temi, odbornica SPS-a u lokalnom parlamentu i republički poslanik Živodarka Dacin saopštila je da njoj niko nije nudio mito, ali nije demantovala Grbićevu izjavu. U tom slučaju evri su ponuđeni jednom od dvojice odbornika SPS: Draganu Pakaškom ili Draganu Brankoviću. Predsednik kikindskih socijalista rekao je da je o pokušaju kupovine odbornika spreman da razgovoram sa istražnim organima ukoliko ga pozovu.

S. U.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

Kikinda: Koliko košta odbornik
Zrenjanin: Nagrade privrednicima
Subotica: Budžet - tri milijarde
 


     


FastCounter by LinkExchange