GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 24. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Praznik vaterpola na Tašu

Vaterpolo Savez SCG večeras organizuje tradicionalan Dan vaterpola kao deo humanitarne akcije "Negujmo prave vrednosti" u saradnji sa Narodnim pozorištem i humanitarnom organizacijom "Naša Srbija". Cilj ove akcije je povezivanje tri značajna društvena segmenta: kulture, sporta i rada sa decom bez roditelja. U okviru akcije na bazenu SC "Tašmajdan" odigraće se dve revijalne vaterpolo utakmice.

U 17 časova sastaće se "Zlatni protiv zlatnih". Ekipe će biti sastavljene od igrača koji su osvojili zlatne medalje na omladinskom EP u Sofiji, Univerzijadi u Izmiru i juniorskom Svetskom šampionatu u Argentini. Pola sata kasnije članovi A reprezentacije odmeriće snage u meču "Stranci protiv domaćih".

Najzaslužnijim ličnostima iz vaterpolo sporta, biće dodeljene plakete za uspešan rad i ostvarene rezultate. U 19.30 časova u Narodnom pozorištu održaće se operski gala koncert u izvođenju solista hora i orkestra Narodnog pozorišta, posle čega će biti priređena donatorska večera VSSCG. Prikupljena sredstva namenjena su realizaciji planova i programa nacionalnog vaterpolo Saveza, a deo novca je namenjen projektu "Škola prijateljstva" koji će tokom leta organizovati "Naša Srbija".

- Nastavljamo jednu lepu tradiciju koja će, nadam se, svake godine biti uspešnija. Naš cilj je da sport i kulturu približimo što više mladim ljudima i na taj način ih usmerimo pravim vrednostima - rekao je direktor VSSCG Nenad Manojlović.

D. Rodić


vesti po rubrikama

^sport

Udruženja građana koče privatizaciju
Svetislav Pešić: Ništa čudno ako budem ja
Trener Zvezde poziva na oprez
Kaje i Jelenković zreli za "Marakanu"
Budimir Vujačić: Mančester me samo pitao za mišljenje
Praznik vaterpola na Tašu
 


     


FastCounter by LinkExchange