GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 24. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Budimir Vujačić demantovao direktnu vezu sa transferom Nemanje Vidića

Mančester me samo pitao za mišljenje

To je ono što ionako svi znaju - da je Nemanja odličan igrač. Niti sam mu ja menadžer, niti sam posredovao, niti me interesuju takve stvari, kaže Vujačić za Glas

Saga o Nemanji Vidiću se nastavlja. Čijem će se carstvu privoleti još nije poznato, ali svi su izgledi da će defanzivac Spartaka u januaru zaigrati na "Old Trafordu". E sad, put do Mančestera nije bio tako kratak, već se išlo preko Firence i Liverpula, jer su to bile gotovo sigurne destinacije reprezentativca SCG, ali se, kako to u fudbalu obično biva, sve vrlo brzo preokrenulo. Novo ime u ovoj priči je Budimir Vujačić, predsednik Skupštine FSSCG i bivši reprezentativac. Ali, kako je došlo do tog obrta?

Menadžer Dejan Joksimović, koji je nedavno optužio Vidića da je potpisao predugovor sa Fiorentinom dok se on dogovarao sa Liverpulom, tvrdi da je Vujačić čovek sa jakim uticajem u Mančesteru i da je transfer Vidića među "đavole" 90 odsto gotov.

Vujačić u izjavi za Glas priznaje da je bilo poziva iz Mančestera.
- Zvali su me moji dobri prijatelji iz Mančester junajteda da se raspituju za Nemanju Vidića. Istina je da sam im rekao svoje mišljenje, a to je ono što ionako svi znaju - da je Nemanja odličan igrač. Niti sam mu ja menadžer, niti sam posredovao, niti me interesuju takve stvari - kaže Vujačić.

Nije tajna da je funkcioner FSSCG u odličnim odnosima sa ljudima iz slavnog engleskog kluba. Štaviše, odnosi su toliko dobri, da je Vujačić na putu da postane skaut Mančestera za Jugoistočnu Evropu. Kakve su šanse da se to i desi, ocenjuje Budimir lično.
- Dobre. To je sve što želim da kažem - precizan je Vujačić.

Koliko se ceni mišljenje bivšeg o sadašnjem reprezentativcu, ali i koliko je duboka "kasica prasica" Mančestera, saznaćemo u januaru.

V. Jovanović


vesti po rubrikama

^sport

Udruženja građana koče privatizaciju
Svetislav Pešić: Ništa čudno ako budem ja
Trener Zvezde poziva na oprez
Kaje i Jelenković zreli za "Marakanu"
Budimir Vujačić: Mančester me samo pitao za mišljenje
Praznik vaterpola na Tašu
 


     


FastCounter by LinkExchange