GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 24. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Sanja Tunjić po povratku iz Kine

Razočarana izborom za Mis sveta

Aktuelna mis BiH Sanja Tunjić, posle povratka s 55. izbora za mis sveta, koji je održan u kineskoj turističkoj destinaciji Sanija, kaže da je oduševljena ovom dalekom zemljom, ali ne i načinom izbora najlepše devojke sveta, na kojem je pobedila Islanđanka. Kaže da je presrećna što je posetila Kinu i da je opčinjena tamošnjom tradicijom, kulturom i načinom života.

- Nezadovoljna sam izborom i žirijem. Mislim da nije adekvatan izbor superfinalistkinja putem Interneta. Najlepšu devojku sveta ipak treba da izabere žiri - kazala je Sanja. Ističe da je tokom priprema, koje su trajale mesec dana, imala kratak razgovor s predstavnicima žirija.

- Bio je to vrlo kratak razgovor i samo sam pričala o sebi. Naravno, žao mi je što nisam prošla. Mislim da je bilo mnogo devojaka koje su zaslužile da prođu u superfinale. Dala sam sve od sebe. Glumila sam svakodnevno prevodioca jer mnogo devojaka nije znalo engleski jezik. Smatram da je bolje organizovan naš izbor. Bio je realniji i devojke su imale više šanse da pokažu svoje karakteristike - tvrdi Sanja. Kaže da su pojedine devojke organizatori više isticali.

- Isticali su predstavnice Amerike, Italije, Španije i Australije. To se najviše osetilo kad je trebalo da putujemo na trodnevnu turneju kroz Kinu. Tada su pojedine devojke doživele razočarenje, jer su organizatori odlučili da putuju američke, azijske i grupa severne Evrope, dok su grupe južne Evrope, Afrike i Južne Amerike, po odluci organizatora, ostale tri dana u hotelu. Osećale smo se užasno i manje vrednim - objašnjava Sanja. Pošto se odmori, nastaviće studije germanistike koji pohađa na Filozofskom fakultetu u Tuzli.

- Prioritet mi je da nadoknadim predavanja koja sam propustila zbog boravka u Kini - dodala je Sanja Tunjić iz Lukavca.


vesti po rubrikama

^iz eks yu štampe

Sud "produžio" lozu Tuđmanovih
Razočarana izborom za Mis sveta
Vezuje kravatu na dvanaest načina
Nindže stigle u Makedoniju
 


     


FastCounter by LinkExchange