GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 22. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Sva domaćinstva dobiće uplatnice za struju sa "dodatkom za RTS" do kraja meseca

Stižu računi za RTV

Odštampan je dovoljan broj obrazaca za oslobađanje od pretplate, odjavu i prijavu prijemnika, tvrde u Elektrodistribuciji

BEOGRAD - Prve uplatnice za struju i televizijsku pretplatu već su stigle delu domaćinstava u Srbiji. Računi su počeli da pristižu i u glavnom gradu, izjavila je za Glas Sandra Alagić, portparol Elektrodistribucije Beograd.

- Meni je, kao i jednom delu Beograđana, već stigao račun, a kako bude teklo očitavanje, tim tempom će oni stizati i građanima. Za sada se sve odvija u najboljem redu. Dugo smo se pripremali za ovaj posao tako da nikakvog zastoja nema ..

alt= kompletan tekst...


Zaposleni u "Avala filmu" obratiće se ministru kulture Draganu Kojadinoviću

Lečić traži pomoć tajkuna

Akcionari ne odustaju od zahteva da se smeni ceo Upravni odbor sa predsednikom, bivšim ministrom kulture, Branislavom Lečićem na čelu

BEOGRAD - Na sednici Skupštine akcionara Akcionarskog društva "Jugoeksport" - "Avala film internacional" zatražena je i zvanično smena celog Upravnog odbora sa predsednikom Branislavom Lečićem na čelu, pre svega zbog spornog predloženog ugovora o integraciji sa luksemburškim preduzećem "Stadludž Investment".

Informacije o tome kako članovi skupštine "Jugoeksporta" iz "Avala filma" traže ostavku Upravnog odbora za Glas javnosti Lečić je prokomentarisao ..

alt= kompletan tekst...


Policija privela čelnog čoveka "Rada" Miljka Živojinovića

Dva dana zatvora za Batinog sina

Upravnik "Rada" i sin poznatog glumca Velimira Živojinovića osumnjičen je da je protivpravno zaključio ugovor sa radnicima o prodaji dela firme

BEOGRAD - Miljko Živojinović, stečajni upravnik građevinskog preduzeća "Rad" i sin poznatog glumca Velimira-Bate Živojinovića, prekjuče je priveden ..

alt= kompletan tekst...


Sud juče zvanično obavestio oficire u "Cvećari 2" o početku veštačenja

Afera "ubija" stanare

BEOGRAD - Premeravanje stanova u čuvenoj "Cvećari 2" na Banjici počinje u januaru, a obaviće ga veštaci Građevinskog fakulteta u Beogradu, po nalogu Drugog opštinskog suda, saznaje Glas. Proces veštačenja zvanično je počeo juče, kada je sudija Drugog opštinskog suda, u prisustvu predstavnika Ministarstva odbrane i tehničkog direktora građevinskog preduzeća, obavestio stanare o planovima. Do sledećeg meseca, veštaci će se upoznati sa projektnom dokumentacijom, a kako je Glasu nezvanično potvrđeno, premeravaće po ..

alt= kompletan tekst...


Menadžer Dejan Joksimović osuo paljbu po Nemanji Vidiću i Ognjenu Koromanu

Liverpul samo jednom zove!

Koroman mi je prećutao da je sklopio ugovor sa predsednikom Tereka. Liverpul me zove da potvrdi transfer, da garantujem za Koromana, a ja ne mogu. Tada sve pada u vodu
Vidić je sakrio od mene da je potpisao predugovor sa Fjorentinom. Tu je počela rasprava, na šta je mene i Mijatovića nazvao džukcima i spustio mi slušalicu

Menadžer Dejan Joksimović ljut je kao ris na fudbalske reprezentativce Srbije i Crne Gore Nemanju Vidića i Ognjena Koromana. Joksimović kaže da je ogorčen na tandem plavih i da ..

alt= kompletan tekst...


Istraga protiv Gorana Markovića, zbog bluda sa sestrama i bratom

Majka štiti sina pedofila

Marković se sumnjiči da je sestre od 10 i 14 godina, kao i devetogodišnjeg brata prisiljavao na seksualne odnose

BEOGRAD - Istraga protiv Gorana Markovića (21) iz jednog sela pored Barajeva, koji se sumnjiči za bludne radnje i obljubu nad svojim maloletnim sestrama i bratom, došla je do frapantnog ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa posetio meštane Peštera, gde je temperatura najniža u Evropi

Odahnu na -18

Selima oko Sjenice, okovanim u sneg i led, nemoguće je prići i teškom mehanizacijom. Kako se boriti sa kijametom i smetovima, i kako čistiti prtine od pola metra - samo Bog zna

Pošto je naglo otoplilo, u Sjenici juče zorom su odahnuli. Temperatura je sa prekjučerašnjih minus 25 stepeni "skočila" na minus 17 ili 18, koliko je juče jutrom bilo u centru, a gore na bregu kod Meteorološke stanice na čak minus 14, pa su zorom po Sjenici rumeni meštani šetali otkopčanih jakni ..

alt= kompletan tekst...