GLAS JAVNOSTI    

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 17. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Satanistička slika kod prostorija dečije Hepi televizije u Gepratovoj ulici

Đavo kao vratar

Slađan Mijaljević: Nije reč ni o kakvom rimskom božanstvu, a jezivi prizor ljudske figure sa kozjim nogama i rogovima, pored koje je septagram, u stvari predstavlja satanizam.

BEOGRAD - Ogromna satanistička slika, koja u celosti prekriva vrata prostorije u Zavodu za fotogrametriju u Ulici admirala Geprata broj 14 iz koje je, prema navodima optužnice, pucano na pokojnog premijera ..

alt= kompletan tekst...


Teške optužbe između predsednika Srbije i vlade zbog izveštaja u SB

Karla zavadila državni vrh

Dok Hag najavljuje žestoke pritiske na Srbiju zbog nesaradnje, a SAD preispituje uskraćivanje ekonomske pomoći, državni vrh juče se upustio u neprimerenu polemiku o odgovornosti, kao da je izručenje Ratka Mladića zatraženo pre dva dana

BEOGRAD - Kao što se i očekivalo, Karla del Ponte dala nam je "keca" u Savetu bezbednosti kao ocenu naše saradnje s Hagom i sada nam se, kako stvari stoje, nimalo dobro ne piše. Pominje uskraćivanje novčane ..

alt= kompletan tekst...


Mlekare u Srbiji dobile konkurenta koji uvozi beli napitak

Bosanska goveda protiv "kravice"

Goran Ljubičić, vlasnik pet mlekara u Srbiji, pa i kragujevačke gde su seljaci nedavno prosuli mleko na ulicu, počeo je da ga uvozi iz Bosne

KRAGUJEVAC - Na domaćem tržištu uskoro će se pojaviti još jedan proizvođač dugotrajnog sterilnog mleka - "Mlekoprodukt" iz Kozarske Dubice sa proizvođačkom cenom od 38 dinara za litar, čiji je sadržaj ..

alt= kompletan tekst...


Gužve na šalterima niške Elektrodistribucije

Svi bi oslobađanje od TV pretplate

Peticiju reformista protiv TV pretplate samo u Nišu već potpisalo preko devet hiljada građana. U glavnom gradu nema gužvi na šalterima EDB, a priličan broj građana već je nabavio obrasce

BEOGRAD/NIŠ - Dve hiljade obrazaca za oslobađanje od plaćanja TV pretplate, koliko nam je dostavila RTS, planulo je za samo tri dana, pa smo zbog velikog interesovanja sami odštampali još ..

alt= kompletan tekst...


Užičanka Gordana Cvrkotić spasla na hiljade ljudi od teških opekotina

Duva da prođe

- Ošureni i zapaljeni pacijenti posle intervencije tvrde da nema ožiljaka, a koža im je kao posle "fejsliftinga"

Da nije stotina svedoka iz užičkog kraja, ali i iz pola Srbije koji su na svojoj koži osetili njenu moć, priča o Užičanki Gordani Cvrkotić bila bi sasvim neverovatna. Ova žena čudnom energijom koju ima, sa samo nekoliko ..

alt= kompletan tekst...