GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 16. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Završena istraga protiv bivše ministarke za aferu "Aerodorm"

Marija Rašeta u "kućnom pritvoru"

Marija Rašeta-Vukosavljević (42) ne sme da napušta zemlju i mora svakog prvog u mesecu da se javlja istražnom sudiji. Ona i desetorica direktora sumnjiče se da su prisvojili oko 60 miliona dinara, a državu oštetili za oko 220 miliona dinara

BEOGRAD - Završena je istraga protiv Marije Rašete-Vukosavljević (42), bivše ministarke za telekomunikacije, i još desetorice direktora, osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja i prisvojili oko 60 miliona ..

alt= kompletan tekst...


Iako je zima uveliko stigla i minus udario, naši poštari još nisu dobili zimske jakne

Jakne za poštare krstare okeanom

Za vetrovke PTT platio čak 7.400 dinara po komadu. Kako Glas saznaje, prošlo je više od dva meseca od dogovorenog roka, a veći deo, od pet hiljada jakni, putuje brodom čak iz Koreje, gde su šivene.

BEOGRAD - Iako je zima uveliko stigla i minus udario, naši poštari još uvek nisu dobili famozne zimske jakne koje je PTT platio čak 7.400 dinara po komadu. Kako Glas saznaje, prošlo je više od dva meseca od dogovorenog ..

alt= kompletan tekst...


Ustavni sud uskoro će ocenjivati sporne odredbe Zakona o radiodifuziji

Stižu računi za TV pretplatu

- Računi će, kažu u EDB, stizati sukcesivno u zavisnosti od tempa očitavanja, što je normalna procedura svakog meseca

BEOGRAD - Tokom sledeće nedelje domaćinstvima će početi da stižu zajednički računi za utrošenu električnu energiju i plaćanje televizijske pretplate. Pored računa za struju građani će morati da plate i 300 dinara ..

alt= kompletan tekst...


Nehirurško zatvaranje otvora između leve i desne pretkomore

Zdravo srce bez skalpela

Dr Vladislav Vukomanović: Prednost ove metode, u odnosu na hiruršku, jeste pre svega što je bezbednija po decu, smanjuje se i psihički i fizički stres, a oporavak u bolnici posle intervencije traje svega dva do tri dana

BEOGRAD - U Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić" juče je prvi put izvedeno nehirurško zatvaranje otvora između leve i desne pretkomore, i to kod dvanaestoro dece za samo ..

alt= kompletan tekst...


Vojska SCG "gasi" BK televiziju

BEOGRAD - Već tokom januara Televiziji BK biće oduzeta sva vojna oprema. Bogoljub Karić će morati da vrati opremu koju je dobio od Vojske, odnosno Uprave za snabdevanje Saveznog ministarstva odbrane - tvrdi za Glas izvor iz vrha Vojske SCG. On kaže da su ovoga puta nadležni u državi i vojnom vrhu rešili da konačno ..

alt= kompletan tekst...


Avanturista Nikola Vukčević ima dvadeset zanimanja

Ljubavnik rođake engleske kraljice

Životna avantura Nikole Vukčevića Nika iz Budve, opisana i na stranicama francuskog dnevnika Figaro, mogla bi da stane u poveći roman. Sa dvadeset godina i 32 dolara u džepu, iz rodnog grada je pobegao ..

alt= kompletan tekst...