GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 14. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

GLAS intervju


Tomislav Nikolić, predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije

Mandate otela firma G17 plus

Ne osećam se odgovornim za to. Bilo ko da sada podnese ostavke, isto bih uradio. Poslanička grupa G17 plus rezervisala je dva broja na pisarnici i naterala nekoga od skupštinskog osoblja da pogazi pravila koja postoje u svakoj ustanovi na svetu - da se akta zavode redosledom njihovog prispeća, kaže Nikolić

Predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije i šef radikala u parlamentu Tomislav Nikolić, dan pošto je za govornicom optužio vladajuću većinu da je falsifikovala ostavke bivših poslanika G17 plus Sovranija ..

alt= kompletan tekst...


Panika u Beogradu


Haško tužilaštvo ponovo dobilo nekompletan dosije o bivšem lideru VRS

Nestao ukaz o Mladićevom penzionisanju

Ljajić: Tužilaštvo me obavestilo da razmatra da li da od Tribunala traži obavezujuću naredbu vlastima za predaju traženih podataka

BEOGRAD - Tužilaštvo tribunala nije zadovoljno sadržinom dela dosijea generala Ratka Mladića koji je Beograd dostavio u petak, 9. decembra, izjavio je juče predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Tribunalom ..

alt= kompletan tekst...


Koalicija mladih organizovala akciju "Uzmimo im jedan dan, oni su nama mladost"

Mlade svi otkačili

- Sekretarica u Demokratskoj stranci rekla je da oni nisu ustanova za mentalno obolele

BEOGRAD - Koalicija mladih Srbije juče je održala akciju blokade rada Vlade Srbije, odnosno kabineta premijera Vojislava Koštunice, potpredsednika Vlade Miroljuba Labusa, Ministarstva finansija i Ministarstva ..

alt= kompletan tekst...


Država u južnu pokrajinu uložila milijarde dolara, a o vraćanju svojine pregovaraće tek sada kada i o statusu

Srbiju ne zanima imovina na Kosmetu

- Srbi izbačeni iz preduzeća jedino sudskim putem mogu da dokažu da su bili radnici dok se Albancima to pravo automatski priznaje

BEOGRAD - Srbija je izgubila godine i godine da pokrene pitanje zaštite imovinskih prava na Kosovu i Metohiji i sada, stisnuta, naprečac, zahtevom međunarodne zajednice da se reši status pokrajine nagoveštava ..

alt= kompletan tekst...


Zaštita intelektualne svojine u SCG na niskim granama

Pirati ne haju za propise

- Na udaru su se među prvima našli filmadžije i distributerske kuće jer otkada su se jeftina piratska DVD izdanja pojavila na trotoarima, bioskopi zvrje prazni

Iako je (i) delotvorna zaštita intelektualne svojine jedan od uslova približavanja toliko željenoj Evropskoj uniji, u Srbiji i Crnoj Gori u poslednjih pet godina još nije urađeno dovoljno da bi stanje u toj oblasti moglo ..

alt= kompletan tekst...


Privremeno stopiran disciplinski postupak protiv grobara

"Topalovići" čekaju otkaz?

ZRENJANIN - Radnici zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", koji su osuđeni na uslovne kazne zbog neovlašćene trgovine grobnim mestima, i dalje su zaposleni u tom preduzeću, osim jednog koji je penzionisan. Disciplinski postupak vođen protiv njih je obustavljen, potvrđeno je juče Glasu ..

alt= kompletan tekst...