GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 10. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Oprečna tumačenja stava Venecijanske komisije o referendumu

Omča za Mila

U vrhu DPS-a zavladala panika, jer su svesni da će teško uspeti da ostvare cilj - nezavisna Crna Gora

BEOGRAD - Stav Venecijanske komisije da odluka o nezavisnosti Crne Gore može biti prihvaćena samo ako se na referendumu za to izjasni više od 50 odsto upisanih birača, izazvao je različita tumačenja i burna ..

alt= kompletan tekst...


Patrijarh Pavle zbog preloma smešten na VMA

BEOGRAD - Zbog preloma pubične kosti preksinoć je u Vojnomedicinsku akademiju smešten Njegova svetost patrijarh srpski gospodin Pavle, saznaje Glas. Patrijarh je prilikom pada zadobio ovu povredu zbog koje će morati neko vreme da bude pod nadzorom lekara. Iako je u ovakvim situacijama, kako kažu lekari, pre svega ..

alt= kompletan tekst...


Poslanici Skupštine Srbije razmatrali novi Zakon o socijalnoj zaštiti

Dodatak za bebu na 24 rate

Od idućeg meseca, ukoliko se usvoje izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici, država će isplaćivati roditeljski dodatak i za prvo dete od 20.000 dinara

BEOGRAD - Ukoliko Skupština Srbije prihvati predložene izmene sadašnjeg Zakona o finansijskoj podršci porodici, od januara iduće godine država će isplaćivati roditeljski dodatak i za prvo dete u iznosu od 20.000 ..

alt= kompletan tekst...


Pojačan pritisak na Beograd Posle hapšenja hrvatskog generala gotovine

S Mladićem će ići teže, čuvaju ga Rusi

Slobodan Pajić: Naše tajne službe, ukoliko žele, mogu da pronađu Mladića bilo gde u svetu, kao što je to i Zagreb uradio

BEOGRAD - Mislim da je od svih zemalja na svetu, gde bi možda mogao da se krije Ratko Mladić, najsigurnija upravo Srbija, kaže Slobodan Pajić, vlasnik detektivske agencije "Diza" i bivši visoki policijski ..

alt= kompletan tekst...


Policija Karadžićima oduzela telefone

BEOGRAD - Crnogorska policija pretresla je juče porodičnu kuću Radovana Karadžića u Nikšiću, potvrdio je za Glas Dragan Karadžić, sin Radovovanovog brata Luke Karadžića. - Desetak policajaca uletelo je ..

alt= kompletan tekst...