GLAS JAVNOSTI  
SerbianBusiness
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 09. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

ZLATARA


RACUNARSKI FAKULTET
NOVE DNEVNE NOVINE START

PREGLED


 

 

Španska policija u hotelu na kanarskim ostrvima uhapsila najpoznatijeg haškog optuženika Hrvatske, saopštila del Ponteova

Dolijao Ante Gotovina

- Penzionisani general optužen je za ratne zločine protiv srpskog stanovništva

BEOGRAD - Haški optuženik Ante Gotovina uhapšen je preksinoć na Kanarskim ostrvima, potvrdila je juče glavni tužilac Haškog tribunala Karla del Ponte u Beogradu, zahvaljujući hrvatskim i španskim vlastima ..

alt= kompletan tekst...Glavni tužilac Haškog suda ponovo opomenula Koštunicu

Del Ponte besna zbog Mladića

Veoma sam razočarana zbog Mladića. Očekujem više aktivnosti, jer možemo da ga nađemo, izjavila je Del Ponteova

BEOGRAD - Karla del Ponte ponovo je očitala lekciju Vojislavu Koštunici! Glavna tužiteljka Haškog tribunala bila je juče prilično besna što srpske vlasti nisu još izručile Ratka Mladića. - Veoma sam razočarana zbog ..

alt= kompletan tekst...GLAS saznaje


Izveštaj UBPOK-a o aferi "voz" prvo će proći kroz cenzuru ministra

UBPOK pod Veljinom kontrolom

Ilić je tražio od ministra policije Dragan Jočića, ali i od šefa UBPOK-a Mladena Spasića, da to ne sme da izađe u javnost jer se dovodi u pitanje opstanak Vlade Srbije

BEOGRAD - Istraga Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala u aferi sa vozovima još uvek nije završena, a kako Glas saznaje, postoje pritisci pojedinih članova vlade da se što više oduži, kako se ne bi potvrdila ..

alt= kompletan tekst...


Polovina mladih želi da ode iz zemlje

BEOGRAD - Više od polovine od ukupnog broja nezaposlenih u Srbiji čine mladi, dok jedna petina radi kod privatnika na crno. Više od 400.000 mladih ljudi otišlo je iz zemlje, uključujući i 30.000 stručnjaka iz raznih oblasti. Samo jedna petina smatra da je obrazovni sistem u našoj zemlji zadovoljavajući, a čak 75 odsto ..

alt= kompletan tekst...


GLAS intervju


Vojislav Vukčević, ministar za dijasporu, o Srbima u rasejanju, vojnim obveznicima...

Amnestiju čeka 2.500 obveznika

Nacrt predloga zakona o amnestiji jednom sam lično predao u pisarnici Vlade Srbije. Nema Srbina, koga sam sreo bilo gde u svetu poslednjih godina, koji je bio ravnodušan prema sudbini Kosmeta

Ministar za dijasporu Vojislav Vukčević kaže za Glas da se srpska dijaspora organizuje da u svetu lobira za Kosovo i Metohiju u našem interesu. Značajniji koraci, u tom smislu, ostvareni su na konvenciji Kongresa srpskog ..

alt= kompletan tekst...


Srbija bi trebalo da ulaže u domaća nalazišta

Na Pešteru milijarde tona uglja

SJENICA - Spremnost kompanija iz Italije, Češke i Slovenije da ulažu u eksploataciju uglja na Pešteru i u gradnju termoelektrane u blizini Sjenice, obelodanjena ovih dana, pokazala je da na ovoj visoravni ima uglja ..

alt= kompletan tekst...