GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 08. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Najjači na svetu!

Virtual fajter je jedna od najboljih igrica koja za temu ima borilačke veštine, a stigla je već do petog nastavka koji deca u Japanu uveliko testiraju pre nego što uđe u prodaju. Na samom početku igre kreće mali film sa junacima čiju ulogu možete preuzeti, a svaki od 15 likova ima svoje posebne karakteristike i jedinstven stil borbe. Tu su Akira, učitelj kung-fua, studentkinja Aoi, majstor džiudžicua, kik-bokser Bred, profesionalni ubica Goh, čija je glavna veština džudo, vozač automobilskih trka Džeki Brajan, majstor kendoa, ribar Džefri Mekvajld, borac pankratijuma, antičke mešavine boksa i rvanja, nindža Kage-Maru, majstor džiudžicua.

Pored njih, na raspolaganju su i kuvar Lau, majstor koen kena, borilačke veštine koju je sam smislio kao varijantu kendoa, monah Lei Fei, majstor šaolina, student Leon Rafael i glumica Pai Čan, borci kendoa, student Sara Brajan, poznavalac raznih borilačkih veština, travar Šun Di, majstor pijanog kung-fua, radnik obezbeđenja Vanesa Luis, borac vale tudoa, slobodnog borenja, i drvoseča Volf, kečer.

Pošto izaberete junaka sa kojim ćete igrati, na raspolaganju vam je više vidova borbe i scena na kojima ćete se boriti. Možete izabrati trening opciju, gde se upoznajete sa komandama, borbom protiv jednog protivnika ili turnirom. Kada se upustite u turnir, postoje dve arene u kojima se možete boriti - standardna arena i "podzemna" arena. Ako se odlučite za "podzemnu", tek vas onda čeka veliki broj opcija, od Zida smrti, gde vas svaki udar u zid dodatno oslabljuje, preko Klackalice, gde vam protivnik svakim udarcem krade energiju i dodaje je sebi, do Preživljavanja, u kom se borite u nizu borbi, a preostalu energiju prenosite iz jedne u drugu borbu.

N. Č.


vesti po rubrikama

^glasić

Crtani junaci: Panišer
Najjači na svetu!
Postoji li Deda Mraz?
Zanimljivosti
Dečje vesti: Avion i džip u jednom
 


     


FastCounter by LinkExchange