GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 02. 12. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Posle oslobađanja dvojice albanskih zločinaca, kredibilitet haškog Tribunala i definitivno pod znakom pitanja

Beograd više Hagu ne veruje

- Rasim Ljajić: Teško je bilo koga ubediti u nepristrasnost

Haški tribunal oslobodio je juče bivše pripadnike OVK Fatmira Ljimaja i Isaka Muslija, krivice za zločine nad civilima u logoru Lapušnik, a Haradina Baljaja je proglasio krivim za ubistvo i mučenje i osudio na 13 godina ..

alt= kompletan tekst...


Sudija svedoči protiv Đukanovića

BEOGRAD - Spremna sam da pred italijanskim sudom svedočim o umešanosti Mila Đukanovića u šverc cigareta. Kada budem progovorila i o aferi "Moldavka", tvrdim da će biti uzdrmana kompletna Vlada Crne ..

alt= kompletan tekst...


Sud obavio pripreme uoči suđenja sinu Sretena Karića

Stefan Karić na posmatranju

Sudija Drugog opštinskog suda odlučio da se optuženi pre početka procesa podvrgne psihološkom ispitivanju i da se obavi saobraćajno - tehničko veštačenje

BEOGRAD - Stefan Karić (20), sin Sretena Karića, podvrgnut je psihološkom ispitivanju. Ovu odluku doneo je sudija Drugog opštinskog suda u Beogradu na pripremnom ročištu protiv Karića, optuženog za ..

alt= kompletan tekst...


Dinkić razmišlja da odreši kesu zbog korupcije u Skupštini

Za vernost malo pola milijarde!

U Ministarstvu finansija kažu da još nema najava o izmeni budžeta

BEOGRAD - Ako bi ministar finansija Srbije Mlađan Dinkić zaista povećao izdatke za finansiranje političkih stranaka, to bi, donekle, moglo da spreči korupciju u politici. Nemanja Nenadić, programski ..

alt= kompletan tekst...


Reporter Glasa na Sajmu hrane, vina i pića otkrio tajne recepture

Dobra rakija za još bolji seks

Zdravo piće, kao i zdrava hrana, jača desni, podmlađuje glasne žice, pomaže varenju i radu jetre, umiruje nervnu napetost, otklanja fizički napor i jača potenciju - hvali svoj proizvod gazda Miodrag

Više hrane i pića sam videla u piljarnici pored moje zgrade - komentarisala je Ljubinka Ilić, očajnički pokušavajući da otvori zaključana vrata koja vode u susednu praznu halu. Gospođo, slobodno možete staviti ruku ..

alt= kompletan tekst...


Vlada Srbije ispunjava zahteve Evropske unije

Slobodan uvoz automobila

Srbija je morala da liberalizuje uvoz kola jer je to uslov za potpisivanje sporazuma sa EU. Sve priče da je uvoz polovnih kola dozvoljen zbog toga što je Srbija poboljšala spoljnotrgovinski bilans samo je bacanje prašine u oči građanima i skupljanje političkih poena

BEOGRAD - Slobodan uvoz polovnih vozila sa motorima tipa "evro 3", bez ograničenja starosti vozila, biće dozvoljen od sledeće nedelje, potvrdio je ministar finansija Mlađan Dinkić. - Imajući u vidu da je Srbija ..

alt= kompletan tekst...


U Moskvi juče zatvorena Nacionalna izložba srpske privrede

Poslovi vredni desetine miliona

Pivara MB je na Sajmu našla svog strateškog partnera, a u planu je izgradnja nove pivare u Rusiji. "Mona" i "Ikarbus" ugovorili su poslove vredne po dva miliona dolara

MOSKVA - Nacionalna izložba srpske privrede "Srbija 05", koja je održana u Moskvi, bila je najznačajnije predstavljanje domaće privrede u Rusiji u poslednjih trideset godina. Za samo tri dana štandove ..

alt= kompletan tekst...