GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 30. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Boris Tadić održao burne sastanke s Labusom i Karićem

Predsednik stopira budžet?

Tadić je, kako Glas saznaje u vrhu DS-a, zapretio da ozbiljno razmišlja da ne potpiše budžet jer smatra da je pet glasova, od 130 koliko je glasalo "za" - nelegitimno

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić imao je na preksinoćnjem sastanku žestoku raspravu s Miroljubom Labusom, liderom G17 plus, zbog, po njegovom mišljenju, nelegalnog oduzimanja mandata ..

alt= kompletan tekst...


Dinkić zaratio i sa Tadićem

BEOGRAD - Ministar finansija i potpredsednik G17 plus Mlađan Dinkić krenuo je juče u otvoreni rat s predsednikom Srbije i DS-a Borisom Tadićem, optužujući ga da je "ispod žita" sklopio savez s Bogoljubom Karićem. Tadić je odmah odbacio optužbe i pozvao javnog tužioca da proveri Dinkićeve navode i preduzme ..

alt= kompletan tekst...


Socijalisti i SPO najviše "profitirali" na usvajanju budžeta

SPS nagrađen odlaganjem Ibarske

Za podršku SPS dobio obećanje da će pisanje obrazloženja presude za zločin na Ibarskoj magistrali biti maksimalno usporeno

BEOGRAD - Usvajanje budžeta za 2006. godinu, kao i raniji zakoni od "sudbinskog" značaja za opstanak vlade, nije prošlo bez zakulisnih trgovina među strankama vladajuće većine. Kako saznaje Glas, najbolje su prošle ..

alt= kompletan tekst...


Poreska uprava tvrdi da ne pravi razliku među obveznicima

Dinkić ucenjivao pokretača Glasa

Da li je izaslanik Dinkića dolazio u Glas javnosti da ubedi uredništvo da ne objavi najavljeni feljton "Demokratska pljačka Srbije", pita Rodić

BEOGRAD - Poreska uprava saopštila je juče da poreski inspektori u svim slučajevima postupaju u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i da, kako se tvrdi u saopštenju, ne prave razliku među poreskim ..

alt= kompletan tekst...


Iljber Hisa, član albanskog tima za pregovore

Sa Srbijom samo u NATO i EU

BEOGRAD - Ne spremamo se mi sad za pregovore, spremamo se godinama, a ovo vreme do sledeće posete Ahtisarija iskoristićemo da utvrdimo sve detalje, kaže za Glas Iljber Hisa, član političko-strateške grupe ..

alt= kompletan tekst...


U SCG najveći problem sa transplantacijom nepostojanje dovoljnog broja donatora

Zaveštanje organa spas za hiljade

- Kod nas najčešće rodbina daje organe najbližim srodnicima, a naši ljudi su retko saglasni za uzimanje organa u slučaju moždane smrti

Dok se u većini evropskih zemalja obavi od 50 do 100 kadaveričnih transplantacija, broj presađivanja organa od pacijenata u stanju moždane smrti u našoj zemlji može se izbrojati na prste jedne ruke, a po ovakvim ..

alt= kompletan tekst...