GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 29. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Skupština Srbije juče usvojila budžet sa 130 glasova, politička i stručna javnost sumnjaju u regularnost glasanja

Vladu spasla policija

- Vučić: SPO dobio "Geneks" za podršku
- Petrović: Budžet je donet nelegalno. Krivične prijave protiv Predraga Markovića i sekretara parlamenta zbog falsifikovanja službenih isprava

BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je juče budžet za 2006. godinu glasovima svih 130 prisutnih poslanika vladajuće većine i SPS-a, i bez jednog "vladajućeg glasa", Blagice Kostić iz SPO, koja nije došla ..

alt= kompletan tekst...


GLAS saznaje


Poznati biznismen napušta predsednika DSS-a i prelazi u protivnički tabor

Vuk Hamović prilazi demokratama?

BEOGRAD - Posle dugog niza godina, došlo je do nesuglasica između dvojice ključnih finansijera DSS-a, Vuka Hamovića i Vojina Lazarevića, saznaje Glas iz odlično obaveštenih izvora. Prema tim informacijama ..

alt= kompletan tekst...


Branko Pavlović, konsultant sindikata NIS-a, EPS-a, PTT-a i Telekoma

Besplatne akcije ili staje Srbija

Sutra se ide na zatvaranje svih važnijih benzinskih pumpi i Rafinerije Pančevo. Ako to ne bude dovoljno, u četvrtak pravosuđe obustavlja rad , a u petak se isključuje struja i telefoni vladi i parlamentu.

BEOGRAD - Obustava rada na sat vremena juče je bilo prvo upozorenje sindikata PTT-a, Telekoma, NIS-a i EPS-a aktuelnoj vlasti da će, u slučaju daljeg ignorisanja njihovih zahteva o brzoj podeli besplatnih akcija ..

alt= kompletan tekst...


U Nacionalnoj službi za zapošljavanje smenjena dva direktora

Podrška ministru uslov za funkciju

Izvor Glasa tvrdi da su Oliver Ivanović i Siniša Knežević smenjeni jer nisu dali političku podršku resornom ministru i direktoru, dok Radovan Ristanović, direktor Službe, ističe da je jedini razlog što oni nisu bili u stanju da idu u korak sa reformama

BEOGRAD - Kada je Slobodan Lalović, ministar za rad i zapošljavanje poslednjih meseci najavljivao transformaciju Nacionalne službe, mnogi su posumnjali da je to nagoveštaj smene čelnih ljudi u ovoj ..

alt= kompletan tekst...


Predsednik crveno-belih Dragan Stojković kritikovao svoje fudbalere bez dlake na jeziku

Nisu svi za Zvezdu

Evidentno je da su naše zvezdice previše poletele. Trebalo bi da se spuste na zemlju, da malo više koračaju po terenu, a ne da lebde Pojedini igrači ne bi trebalo da budu iznenađeni ukoliko se nađu na transfer listi. Za našu ligu oni su dobri, za Evropu ne

Crni novembar za "crveno-bele". Poraz od Bazela, zatim od Tromsa i, na kraju, od Vojvodine. Čak je i Dragan Stojković, predsednik Zvezde, konstatovao ..

alt= kompletan tekst...