GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 29. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVANBIKBLIZANCI
Konačno vam se ukazala šansa da neke misli razbistrite i da neke kockice složite. Poklonite više ljubavi bližnjima. I ne pokušavajte da se pravdate ili da objašnjavate razloge. Vi ste uvek u pravu i znate šta je najbolje za vas. Ne dozvoljavate da se utiče na vas i da se tako "pokvare" vaši brižljivo skovani planovi.Neki poslovi koje ste započeli ne funkcionišu baš kako ste planirali. Ne ljutite se na svog partnera koji nije završio neki posao, vi ste još zaboravniji. Neispunjavate obećanja data nekim prijateljima. Kvar na automobilu ili slično... U izgledu je druženje u večernjim satima.Pred vama je jedan neodložan posao koji vam je nametnuo stariji saradnik ili pretpostavljeni. Najverovatnije da ćete stvar završiti briljantno, ali nećete propustiti priliku da naglasite kako ste se naradili. Pažljivo sa novcem, ne pravite nepotrebne troškove da se kasnije ne biste kajali.

 

RAKLAVDEVICA
Neko koga ste poželeli da vidite, izbegava vas iako vi ne vidite razloge za tako nešto. Ipak razmislite o potencijalnom uzroku ili uzrocima svega. Ako ništa drugo... uzmite telefon u ruke... Ne svađajte se sa partnerom oko stvari koje nisu od presudnog značaja i koje ne doprinose očuvanju veze.Jedan mlađi član porodice je bolešljiv, nagovorite ga da ode lekaru. Poslušajte "unutrašnji glas". Ako danas ne uspete da ubedite saradnike u svoje stavove, nećete nikad. Imate snagu da argumente postavite tako da podržavaju vaše mišljenje. Partner vam poklanja pažnju i ljubav. Stiže i zaboravljeni novac.Imate više strpljenja za ljude oko sobe nego što je to tipično kada ste vi u pitanju. Dobrog ste raspoloženi uprkos nerviranjima, jer očekujete obećani dobitak. Trebalo i da se zdravije hranite i uopšte vodite računa o sebi. Danas biste mogli da se posvetite rešavanju nekih nagomilanih kućnih poslova, ili da platite pristigle račune.

 

VAGAŠKORPIJASTRELAC
Vage ne retko vole da lenstvuju i danas je to tako. Mala glavobolja, ali vam partner pruža razumevanje. Pošto ste u pozitivnoj fazi, saveti vam nisu potrebni. Neko vam nudi korisnu saradnju. Ipak, ne bi bilo suvišno napomenuti vam da u nekim stvarima treba da istrajete. Savetuje se stroga dijeta.Nailazite na ograničenja u emotivnom životu, a ne možete da im se prilagodite. Hoćete nemoguće - eto razloga za nezadovoljstvo. Pokušajte da nađete utehu u stvarima koje volite, da radite ono što daje konkretne rezultate. Sve ostalo ostavite po strani. Otvoreno razgovarajte sa Strelcem o problemima.Ne nervirajte druge bez potrebe jer ćete sebi natovariti nevolju na vrat i izazvati neprijateljstvo okoline. Pokušajte da smanjite fizičke aktivnosti i eliminišete premor praćen lošom koncentracijom. Sa optimizmom od izvesnih događaja mnogo očekujete. Povrede su moguće. Stoga - pamet u glavu! Spremite se za neku vrstu izolacije.

 

JARACVODOLIJARIBE
Uspešan dan u svakom pogledu. Najvažnije je da se dobro osećate i da znate šta hoćete. Pošto su takvi trenuci retkost, istrajte u nastojanjima da realizujete što više ciljeva. Mogući su zdravstveni problemi sa žučnom kesom. Vredno radite, ne obraćate pažnju na ono što ne volite, sve u svemu - divno se osećate.Mnogo žustrine sa kojom se ophodite prema okolini negativno utiče na zdravlje. Poželjno je ugasiti vatru i nezadovoljstvo na adekvatan način. Seks je pravi lek. Sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik, ali to teško ide. Situacija zahteva štednju, pa se ne razmećite novcem.Veza je u krizi, pa ćete, samo ukoliko budete spremni da popustite, ostati zajedno. Savetuje se da, hteli vi to ili ne, menjate način života. Za to je potrebno ono u čemu oskudevate - hrabrost. Nije vam lako, ali, nažalost, ali prolazeći kroz krizne situacije - sve više napredujemo i jačamo.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Da li ste kupoholik?
Praktična moda
Špansko-italijanski šik
 


     


FastCounter by LinkExchange