GLAS JAVNOSTI  
 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 28. 11. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

   vesti dana

   arhiva

   vaša pisma

   istorijat

   redakcija

   kontakt

   pomoć

   pišite nam

 

Putin odbio Koštunicu

BEOGRAD - Premijer Srbije Vojislav Koštunica planirao je da danas da putuje u Rusiju sa našim privrednicima i nekoliko ministara, ali je put otkazao jer je dobio negativan odgovor iz Putinovog kabineta, povodom ..

alt= kompletan tekst...


Panika u skupštini


Koalicioni partneri okreću leđa Koštunici uoči glasanja o budžetu

Vlada pada sama

Administrativni odbor juče usvojio ostavke dvoje poslanika G17 plus, RIK ih zamenio novim. I policija istražuje kupovinu poslanika. SPS, G17 plus i SPO: Naravno, glasamo za budžet

BEOGRAD - Administrativni odbor Skupštine Srbije juče je potvrdio ostavke Sovroniju Čonjagiću i Vesni Lalić-Dragović, poslanicima G17 plus, što je dodatno zakomplikovalo situaciju pred današnje zasedanje ..

alt= kompletan tekst...


Srbija se ovih dana, preko Uneska, predstavila svetu pesmama o haškom optuženiku Radovanu Karadžiću

Radovan nije na prodaju

Autori tih pesama uglavnom su nepoznati. One nastaju u narodu, prenose se od čoveka do čoveka. Većinu sam čuo od mojih kolega, zabeležio, naučio i sada ih i ja pevam uz gusle.

Iako je posle najnovijeg "kulturnog skandala" i izlaska Srbije pred Unesko, ni manje ni više nego "sa pesmama o Radovanu i Ratku", ovdašnja javnost dobila je novi predmet sporenja, ono što je odavno ..

alt= kompletan tekst...


Nezabeleženo od Kraljevine Srbije do danas

Inspektori ne izlaze iz Glasa i Kurira

Privatizujući Ministarstvo finansija Republike Srbije, Mlađan Dinkić, aktuelni ministar, pretvorio je Poresku upravu u organizaciju za progon i teror privrede i privrednika Srbije, a posebno nepodobnih medija. Podsećamo ..

alt= kompletan tekst...


U "Dunav osiguranju" lečenje bez muke uz dopunsko privatno zdravstveno osiguranje

Privatni lekar za 500 dinara mesečno

Osiguranje u "Dunavu" pokriva preglede kod lekara opšte prakse, specijaliste, ultrazvuk, rendgen dijagnostiku i laboratorijske analize

BEOGRAD - Iako će tek usvajanjem Predloga zakona o zdravstvenom osiguranju biti jasno šta pacijenti dobijaju plaćanjem osnovnog osiguranja, do tada bi trebalo da svi bez ikakve protekcije dobijamo neophodne ..

alt= kompletan tekst...